Kertes ház miatt vállalták a szenvedést

Otthon zokog VV Olivér szerelme!

Abban reménykednek, ha Olivér nyer, lesz lehetőségük albérletükből kertes házba költözni - a Való Világ sármos ifjúja nehezen hagyta otthon a párját, akinek külön nehéz a képernyőn rosszkedvűnek látni Olivért.

2010.12.23 13:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nehezen engedte el egymás kezét a villába beköltözött Olivér és párja, Enikő - A fiatal azért jelentkezett a Való Világ show-ba, hogy később legyen lehetőségük albérletből kertes házba költözni, és régóta vágynak egy közös nyaralásra is. Ha mégsem sikerül a fiúnak nyerni, akkor pedig kapcsolatuk erősítésére volt jó a show - fogalmaz Olivér párja.

A páros két éve ismerkedett meg, első látásra szerelem volt. A lány pultos volt egy kis kocsmában, ahová Olivér bement sörözni. Gyorsan levette a lábáról a lányt, és nem sokkal később már együtt is éltek. Enikő szerint Olivér nagyon romantikus, de csak azzal, akit arra érdemesnek tart. Nagyon gondoskodó, figyel az ember érzéseire, és érezteti, hogy szereti őt - mondja Enikő, aki szerint sosem veszekednek, legfeljebb néhány apróságon, például a mosogatáson.

Párja úgy véli, Olivér a villában olyan, mint egyébként. Vicces, de nagyon komoly is tud lenni, néha elérzékenyül - kicsit hirtelen haragú, de ha úgy gondolja, nem volt igaza, bocsánatot kér.

A lány bevallja, nem egyszerű számukra ez az időszak, hiszen távol vannak egymástól. Sokszor sír miatta. Külön rossz érzés a párját látni a tévében, úgy, hogy nem vigasztalhatja meg, ha valami baja van.

Esténként a legnehezebb, amikor egyedül van az ágyukban. De testvére hozzá költözött, és Olivér-, illetve a saját barátai is sokat segítenek. Enikő a beköltözés után szívhez szóló, vicces üzenetet küldött "Tréfakapitánynak", aki meg is könnyezte azt. Enikő pedig otthon sírdogált - írja a Star magazin.

Olivér és Enikő - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Olivér korábban favoritnak számított a Való Világ-villába beköltözöttek között - december elején azonban elkövetett egy hibát, amin többen felhördültek.

Egyik társát, a szőke Évát ugyanis sokak szerint ordenáré szavakkal illette. Vita lett ugyanis abból, hogy az új lakó, Jerzy a villa szabályainak megfelelően nem akart külvilági információt megosztani a fiúval.

Ezután kezdődött a gorombáskodás. Olivér azt kiabálta Évának, hogy "te egy igazi f...szcibáló, f...ssz...pó r...banc vagy, aki arra vár, hogy jól megb...sszák!" Éva az otromba szavak hallatán sem kapta fel a vizet, csak mosolygott, Olivér legnagyobb bosszúságára.

A Való Világ 3 nyertese, Milo úgy kommentálta a látottakat, hogy ő személy szerint nagyon felháborodott rajta, véleménye szerint így férfi egy nővel nem beszélhet, és lehet, hogy Olivér most maga ellen hangolta a rajongóit.

Milo úgy érezte, eddig a tetovált macsó volt a favorit a villában. Saját magára emlékeztette őt a fiú, hiszen annak idején ő is hasonló csínytevéseket követett el.

Ám Olivér viselkedése elfogadhatatlan a számára, mondta, hozzátéve: ha túl korán törnek ki ilyen indulatok, jó kérdés, mi várható még a továbbiakban.

Rossz hír a Való Világban: Gina szívbeteg

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.