Összebarátkoztak?

VV Olivér szerepel Jolie filmjében!

A Való Világ egyik lakója is szerepet kapott Angelina Jolie nálunk forgatott filmjében. Beszámolt élményeiről a Fókusz riporterének. Olivér mellett több magyar is összebarátkozott Angelinával.

2010.12.04 14:31rtlbulvar.hu

Nagyon sokan irigyelhetik őket, azokat a magyarokat, akik Angelina Jolie nálunk forgatott filmjében bármiféle szerepet kaptak. Az Oscar-díjra is jelölt ismert kaszkadőrünk, az ismert kaszkadőr, Piroch Gábor mellett például a Való Villa egyik lakója is a világszép rendezőnő utasításait leste. Mindannyian először mesélnek élményeikről, munkájukról.

Áradoznak az Oscar-díjas színésznő kedvességéről és profizmusáról.

Piroch Gábor pedig arról is beszél hogyan, és miért ugrott be egy jelenetbe Brad Pitt. Szerinte a hollywoodi álompár biztosan visszatér Budapestre.

Nézze meg a Fókusz riportját Ön is - kattintson a képre!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.