Nem mond le a villalakó a kiesett lányról!

VV Leonidasz: Kapcsolatban vagyunk Zsuzsival...

Villa első kiesője elárulta, hogy továbbra is kapcsolatban marad a ValóVilágból kizárt Bombanővel - Leonidaszt igazi görög hangulatban látta vendégül Győzike a BeleValóVilág stúdiójában.

2010.12.24 10:15cool tv - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A ValóVilág első kiesőjét a bent töltött tizenkilenc napról, a ’’szabadulásáról’’ és persze a Zsuzsival bent folytatott viszonyáról faggatta Győzike.

A NekedValóban ugyanis Leonidasz barátnője elárulta, cseppet sem örült párja villabeli kalandozgatásainak és nagyon haragszik Zsuzsira, amiért elcsavarta az Anyukák kedvencének fejét.

Fotó: Cool tv

A görög ifjú azonban meglepő, de továbbra sem szeretne lemondani a Bombanő társaságáról:

- Hű maradok a barátnőmhöz, ahogy látom rajta, ő is hű maradt hozzám. Zsuzsival pedig egy nagyon jó barátságot fogok kötni, barátokként hosszútávon meg tudunk maradni egymásnak és a barátnőmtől is bocsánatot fog kérni, ha kell
- mondta Leonidasz a BeleValóVilágban.

A műsorban az is kiderült, miképp gondol vissza Leonidasz a Villában eltöltött időre, ''bennfentesként'' elárulta, milyen nehézségekkel kellett szembesülnie a házban.

VV Leonidasz: Szerelmes vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.