Többezres tömeg várja a tehetségeket

Milliókat vághatnak zsebre havonta az X-faktorosok!

Beindult a szekér - nyárig biztos, hogy bőven lesz elfoglaltsága a tehetségkutatóba bejutott, és legtovább benn maradt fiataloknak. A Vastag testvéreket, Norbit, Nikolas-t és Vecát iránt a legnagyobb a kereslet.

2010.12.30 07:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Sorban állnak az X-faktorosokért a rendezényszervezők - A hatalmas érdeklődés minden bizonnyal nyárig kitart, így milliókat is zsebre tehetnek havonta a tehetségek. Vastag Csaba közel 200 ezer forintért, öccse, Vastag Tamás, Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca ennél 20-30 ezer forinttal kevesebbért vállal fellépést.

Az előadók még úgy is jól járnak, ha az összegből lejönnek a menedzseri és kiadói jutalékok. Vastagék többnyire együtt járnak fellépni, néha Király L. Norbi is társul hozzájuk.

Ahová csak mennek, többezres tömeg várja őket, 5-6 ezren kíváncsiak fellépésükre. Szilveszterkor is dolgozni fognak az X-faktorosok - árulta el egy neve elhallgatását kérő rendezvényszervező. Csaba akár meg is triplázhatja az 1 milliót, amit havonta kap. Ígéretes jövő áll előttük - adta hírül a Napi Ász.

Az X-faktor két hete lezajlott fináléjában Vastag Csaba állhatott a dobogó legfelső fokára. Sokan inkább Takács Nikolas győzelmét várták, és ebből kisebb botrány is kerekedett, miután az X-faktor véget ért.

Takács Nikolas és Vastag Csaba a fináléban - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Több hazai előadó megkérdőjelezte, hogyan nyerhetett Vastag Csaba. Tóth Vera úgy fogalmazott, bizonyára remek ember az énekes, de szerinte minden mozdulata "megcsinált", és nem jön át belőle érzelem.

Azt mondta, igazságtalanság történt azzal, hogy nem Nikolas, hanem Vastag Csaba nyert. Ő zenészként figyelte a produkciókat, és úgy véli, a szavazóknak elég volt egy-egy csábos mosoly és pillantás, hogy eldöntsék Takács Nikolas, illetve a Megasztárban Tolvai Renivel szemben Kökény Attila sorsát. Helyre kéne rakni a közízlést hazánkban - fejtette ki Vera.

Kovács Kati megjegyezte, ő csalódottsága miatt többé nem szeretne tehetségkutatót nézni, Szulák Andrea pedig Csaba győzelmével kapcsolatosan megjegyezte: "Na, ez az igazi gáz! Tegyük bele a szart egy befőttesüvegbe, biztos valaki elhiszi, hogy szilvalekvár!"

Nagy Feró, Csaba mentora viszont azon háborodott fel, hogy a szakma képviselői milyen véleményeket fogalmaztak meg.

Sikertelen emberek gyülekezetének nevezte azokat, akik megkérdőjelezték az X-faktor nyertesének győzelmét, majd kifejtette: honnan veszi Tóth Vera és "egy Szulák nevű televíziós bemondó" a bátorságot - aki énekesnek bizonyult, de megbukott -, hogy belekössön egy fiatalba, aki eddig senkinek se ártott? Feltette a kérdést, mi történik itt, nem megy a buli, ezért mást kell-e ócsárolni.

Janicsák Veca kiesése ugyancsak nagy port kavart - a mentoroknak el kellett dönteniük, Király L. Norbi és Takács Nikolas mellé kit juttatnak még tovább, Vastag Csabát vagy Vecát.

Keresztes Ildikó mentor nem merte felvállalni véleményét, így a nézők kezébe adta a három férfi versenyzővel szemben álló egyetlen női énekes sorsát, és Veca kiesett.

A rajongók a történtekbe nem tudtak belenyugodni, még tüntetést is szerveztek a véleményük szerint igazságtalanul kiesett lány miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.