Februártól nem lép színpadra a Love Band

Örömhír: Péterfy Bori babát vár!

Szűkszavú közleményben, már-már észrevétlenül elrejtve tett közzé egyszerre három jó hírt is Péterfy Bori és együttese, igaz, egy kevésbé jó hír is fogadta a rajongókat.

2010.12.21 15:36ma.hu

Néhány soros blogbejegyzésben tette közzé a Péterfy Bori & Love Band a zenekar életével kapcsolatos legfrissebb híreket, pedig külön-külön is többet érdemeltek volna a témák, de egyelőre érjük be ennyivel.

A Megadó Kiadó némileg bővebben számol be a nagy sikerről: a banda első lemeze, amely cím nélkül jelent meg, elérte a 10 ezer eladott példányt, így platinalemez lett, a második album, amely stílusosan a 2-es számot viseli, 5 ezer példánnyal az aranylemezek közé emelkedett.

Fotók: facebook


Péterfy Bori három évvel ezelőtt kezdett szólókarrierbe, miután kiszállt az Amorf Ördögök együttesből, de nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is találkozhattak már vele a rajongók, jelenleg a Nemzeti Színház társulatát erősíti.

Igaz, már nem sokáig, mert - és itt jön a harmadik jó hír - Bori anyai örömök elé néz, ezért január végén még egy „ideiglenes búcsúkoncertet” ad az együttes, természetesen addig a már betervezett koncertek sem maradnak el, februártól pedig egy év szünet következik.

A kiadó bízik abban, hogy ezalatt a csapat „2B” című lemeze is eléri előbb az arany, majd a platina státuszt, utána pedig Bori valószínűleg teljesen új erővel tér vissza a hazai zenei világba.

A ma.hu csatlakozik a gratulálók sorához, és jó egészséget kíván mind a kismamának és gyermekének, mind pedig a „kispapának”, Merényi Dávid fotósnak!

Péterfy Bori ópiummal ünnepel

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.