Novemberben új videóklipel is jelentkeznek!

Aranylemez az első Péterfy Bori-album!

A Lovasi András vezette Megadó kiadó tájékoztatása szerint az on-line eladásokkal együtt a Péterfy Bori & Love Band bemutatkozó lemeze aranylemez lett.

Bori, a szexis énekesnő! képgaléria

2008.11.27 23:40ma.hu
Péterfi Bori

Ez 7500 eladott példányt jelent. Boriék novemberben új videóklipel is jelentkeznek, az év végén pedig nagy előszilveszteri koncertre készülnek a Millenáris Parkban. A zenekar vadonatúj videója ahhoz az Ópium című számhoz készült, amely eredetileg Szász János azonos nevű filmjének főcímzenéje lett volna. Bár a abba a mozifilmbe végül nem került be, a Love Band koncertjeinek viszont állandó, őrjöngést kiváltó része lett. 

A sanzonszerűen induló, majd vad rockabilly-számba csapó dalhoz készült filmet az énekesnő Merényi Dáviddal közösen rendezte. A szürreális, sodró lendületű videóklipben álomszerű utazást teszünk egy ágyon, a különféle helyzetekbe kerülve: Bori fehér ágya a Dunában, egy pipacsmezőn, egy fotós műteremben és a Zöld Pardon tomboló közönsége kezében is megjelenik. 

A videó a filmes és a fotós technika keverésével készült és igazi csapatmunka eredménye: a Tövisházi-Tariska szerzőpáros által írt számra a klipet az énekesnő Merényi Dáviddal, a YouTube-on tovbbra is töretlenül népszerű, Labambás klip operatőr-rendezőjével közösen vitte végig. A másik operatőr a Filmművészeti Egyetemen tanuló Csepeli Eszter, a film vágója pedig Papp Szilvia, aki a nem mindennapi technikával készült Hajolj bele a hajamba-videó csapatának is tagja volt. 

A klip november második felében debütál a magyar nyelvű Music Television Swung című műsorában. 

A Péterfy Bori & Love Band idén népszerű koncertzenekar lett: 2008-ban minden nagyobb fesztiválon, klubban és golyabálon játszottak. 

Az év végén hatalmas előszilveszteri koncertre készülnek, az Nicht vor Dem Kind nevű, ütőhangszeres zenekarral kiegészülve tartanak hatalmas bulit 2008 december 30-án a Millenáris Teátrumban, ahol a Hangmás és a Nemjuci zenekarok melegítenek be Boriéknak. 

Belehallgatás a lemez számaiba Péterfy Bori & Love Band MySpace oldalán: http://www.myspace.com/peterfybori

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.