Lepukkant sztriptízbárban tűnt fel az énekesnő

Döbbenet: Péterfy Bori dominaként vonaglott a rúdon

Roppant kínos helyzetbe keveredett Péterfy Bori: az énekes-színésznő dominának öltözve vonaglik egy rúd körül egy budapesti sztriptízbárban.

2010.12.06 06:29EuShorts 2010

Titokzatos rúdtáncosnő tűnt fel a pesti éjszakában, egy lepukkant sztriptízbárban. A szőke paróka, az erős smink és a fekete, bőrből készült bikini alatt a szemfülesek Péterfy Borit ismerhetik fel. A népszerű énekes-színésznő profikat meghazudtoló módon tekergőzik a látványnál jóval többre vágyó férfiközönség előtt.

Péterfy Bori rajongóinak természetesen nem kell aggódniuk: a sokkoló élményt nem a valóságban, hanem a Paktum című rövidfilmben lehet látni. Nagypál Orsolya rendező alkotását is bemutatják ugyanis a vasárnapig tartó EuShorts - Európai Rövidfilm Fesztiválon a budapesti Toldi Moziban.

A Paktum egy rejtélyes rúdtáncosnő (Péterfy Bori) és egy férfivá váló fiú találkozásáról szól, amely meglepő fordulatot hoz, amikor felismerik egymást a civil életükből. A filmből kiderül, vajon meg tudják-e úszni a kínos leleplezést…

Fotó: orsinagypal.hu


A Paktum csak egy abból a 41 alkotásból, amelyeket laza, 100 perces, tematikus blokkokban látni lehet az idei EuShorts Fesztiválon december 5-ig.

A szervezők a kontinens legkiválóbb rövidfilmjeit hozták el Írországtól Dánián és Svájcon át Lengyelországból és Horvátországból. A közönség láthatja például a 2010-es év Oscar-díjas animációs rövidfilmjét, a Logoramát, illetve a kategória egyik jelöltjét, az O’ Grimm nagyi Csipkerózsiját is.

Bemutatják a hagyományos rövidfilmek versenyének egyik idei Oscar- jelöltjét, az Abrakadabra helyett című alkotást is. Látni lehet a legnevesebb nemzetközi filmfesztiválok, Cannes, Berlin, London, Clermont-Ferrand és az amerikai Sundance kedvenceit, például a Vén karom, a Dühös ember, a HIV - A musical vagy a Betty B. és a The’s című rövidfilmeket is.

Magyarországot három rövidfilm képviseli az EUShorts Fesztiválon: Nagypál Orsolya már említett Paktum című alkotása mellett Reisz Gábor Valakinek a valamije című munkáját, illetve Bodzsár Márk Levegőt venni című rövidfilmjét lehet megnézni a Toldi Moziban.

A filmeket eredeti nyelven magyar feliratozással, illetve angol hangalámondással lehet látni. Ajánlott napi bevitel: december 2-5-ig, napi 2-4 blokkban, összesen 41 film.

Fotó: orsinagypal.hu


Trailerek:

Logorama - Franciaország

Vén karom - Írország

Betty B. és a The's - Németország

A fiú, aki oroszlán akart lenni - Egyesült Királyság

Repedések - Svédország

Dühös ember - Norvégia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.