Bűvös vadász klip

Újabb Péterfy Bori klip boldogítja a rajongókat

Újabb Péterfy Bori klip boldogítja a rajongókat: ezúttal az énekes-színésznő második lemezének Bűvös Vadász című dalát álmodta filmre Merényi Dávid.

2009.12.04 17:54ma.hu

A dalfilmen Bori színészkollégájával, Gyabronka Józseffel, a Cirque de Soleil egykori táncosának koreográfiáját táncolja el s egy kicsit meg is hal. De azért nem kell úgy félni. Két év után novemberben új lemezzel jelentkezett az énekes-színésznő Péterfy Bori és az ő zenekara, a Love Band. Az alternatív popdíva - nemes egyszerűséggel – 2 címre keresztelt új hanganyagához most elkészült a második videoklip, amit a Bori-videók állandó kiötlője, Merényi Dávid rendezett.

A Bűvös vadász című vadnyugati diszkórock számhoz készült kis filmben Bori színészkollégájával, Gyabronka Józseffel együtt szerepel, akivel szokatlanul hosszú ideig készült a feladatra: teljes két hónapig gyakorolták Újvári Milán, a Cirque de Soleil egykori táncosának koreográfiáját. A budapesti tereken, utcákon játszódó videón a döbbent budapesti bámészkodókat és Boriék táncát a nyolcvanas években divatos VHS-hobbikamerákkal örökítették meg az operatőrök, a lehető legviccesebb helyekre rejtőzve, oszlopokról, lezárt felüljárókról és teraszokról, telefonfülkékből és bokrok alatt hasalva, maximálisan kihasználva a technika minden jellegzetességét.

A klip vágója Gothár Márton volt, aki most is csodálatraméltó érzékkel és pontossággal hajtotta a mozdulatokat az örvénylő beatek és riffek igájába. A klip forgatásáról kiszivárgott hírek szerint az énekesnő ragaszkodott hozzá, hogy legalább egyszer meghaljon a kisfilmben, így a rendező egy drámai, de nem szomorú jelenetben lelövette a dívát. A filmen a golyó kisebb spéttel érkezik egy krimi egyik - harminchét évvel ezelőtti - epizódjából, de hogy pontosan miről is van szó, az kiderül a videoklipből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.