Vásáry André váltotta ki a csúnya vitát

Fábry: Sötét gazember vagy, Mága!

Újabb botrány - Fábry Sándor ezúttal a hegedűművész Mága Zoltánnals szólalkozott össze egy sajtótájékoztatón, mégpedig a Csillag születik sztárja, Vásáry André kapcsán.

2010.12.16 07:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Keményen összeszólalkozott Fábry Sándor és Mága Zoltán. A hegedűművész a lovasvilágkupa sajtótájékoztatóján azt mondta, nyáron versenyzett utoljára, amikor megígérte magának, soha többé nem ül bakra.

Több helyen is nyilatkozta, hogy hátul fog maradni a versenyben, nem akarja kockáztatni a karrierjét és Európa legnagyobb koncertjét. Ezért szerette volna, hogy a versenyt Fábry nyerje meg, legalább egyszer meghívta volna a műsorába - fogalmazott Mága. Fábry erre megragadta a mikrofont, és közölte, "sötét gazember vagy! Bár a legnagyobb magyar promotőr Fásy Ádám! Bárhol van, bemondja, hogy Bunyós Pityu, Csocsesz! Te vagy a második!"

Ezek után Fábry kifejtette, hogy a műsorba Mága Zoltán kapott meghívást, amit azonban "helytelenül lemondott". Vásáry Andrét kellett volna kísérnie, ami nem rossz dolog, de ez nem volt elég - közölte Fábry.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Mága Zoltán megjegyezte, hogy ha mondjuk Andrea Boccelli-t kellett volna kísérnie, szívesen megtette volna. Fábry védte Andrét, de végül lezárta a vitát azzal: ő nem lát bele ezekbe a "művészeti belügyekbe", de Mága ne terjessze, hogy nem volt meghívva a műsorba. Vásáry André az elhangzottakat nem kommentálta - adta hírül a Napi Ász.

Fábry Sándor egyébként is páratlan a csípős odamondogatásban, nemrég azonban túllőtt a célon saját show-ja felvételén. A showman egy közismert sztárügyvédet nevezett piócának.

Dr. Magyar György iszapkárosultaknak nyújtott jogi segítsége mögött anyagi érdekeket vélt felfedezni. Azt mondta, az ügyvéd "máris lement és felajánlotta a szolgálatait. Az ember egy darabig azt is gondolhatja, hogy milyen fa...a gyerek, viszont ő 13 százalékos sikerdíjért vállalja az ügyeket. Ezért azonban nem kell küzdenie, mivel nyilván mindenki kapni fog valamennyit. Cakumpakk 3 milliárdot, ami olyan 200 milliót jelent, és melyre Magyar csakúgy bejelentkezett".

Az ügyvéd igencsak meglepődött a szavakon, melyeket akkor nem kívánt kommentálni, később azonban kiderült, a sértő szavak miatta sztárügyvéd bepereli Fábyrt.

Mint mondta, Kovács Kristóf producer és Fábry Sándor még nem tudja, hogy támogatni fogja akarata ellenére is az iszapkárosultakat. A személyiségi jogsértési perben ugyanis dr. Magyar György a javára megítélendő teljes kártérítést átutalja a káralapba.

Nacsa Olivér megteszi, és Fábry látni is fogja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.