Megfizet a showman a piócázásért

Fábry akarata ellenére támogatja a vörösiszap-károsultakat

Bepereli a sértő szavak miatt Fábry Sándort az egyik legismertebb hazai sztárügyvéd, de nem ez a showman legnagyobb gondja: lehet, hogy megszűnik műsora is.

2010.11.04 14:29ma.hu / Napi Ász

Magát ügyvédnek álcázó pióca” - így jellemezte Fábry Sándor a csütörtöki Showder felvételén Dr. Magyar György sztárügyvédet, amikor megtudta, hogy felajánlotta jogi szakértelmét a vörösiszap-károsultaknak.

A showman azért kelt ki Dr. Magyar György ellen, mert véleménye szerint a legkevésbé sem önzetlen jótettről van szó, az ügyvéd minden esetben 13 százalékos sikerdíjat kér a megítélt kártérítésből, most pedig még csak küzdenie sem kell a megbízásokért, mert nyilvánvalóan minden károsult szeretné valamiből újrakezdeni az életét.

Fábry számításai szerint a szerencsétlenül jártak összességében mintegy 3 milliárd forintra számíthatnak, ebből tehát Magyarnak nettó 200 millió körüli összeg üti a markát, „melyre csak úgy bejelentkezett”.

Felvette a kesztyűt - de kié lesz az első ütés? (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Az inkriminált mondatokról egyelőre nem tudni, a tévénézők is szembesülnek-e vele, hisz csak ma kerül adásba a néhány napja felvett rész, ám Magyar úgy döntött, akár látható lesz, akár nem, pert indít a showman és a műsor ellen. Ezúttal azonban biztos, hogy nem az anyagi önzés vezérli, ugyanis a bíróság által megítélt majdani kártérítést máris jótékony célra ajánlotta fel.

Mint a Napi Ásznak fogalmazott: „Kovács Kristóf producer úr és Fábry Sándor showman úr még nem tudja, hogy támogatni fogja akarata ellenére is az iszapkárosultakat. Ugyanis a személyiségi jogsértési perben a javamra megítélendő teljes kártérítést átutalom a káralapba.

Ez bizonyára nem tesz jót Fábrynak a jövőjét illetően, mert egyes hírek szerint az RTL Klubnál már amúgy is egy ideje fontolgatják, hogy talán nem kellene folytatni a Showdert. A showmanről már többször mondták, hogy az utóbbi időben kissé megfáradt, poénjai nem ütnek akkorát, mint régen, ellenben gyakran meggondolatlan elszólásokra ragadtatja magát, és ez a nézettséget is alaposan visszavetette.

Egy, az RTL Klubnál dolgozó informátor korábban a Napi Ásznak megsúgta, hogy már készülnek az elkerülhetetlen lépésekre, amennyiben a show a minimális elvárások alatt marad.

A show hanyatlását jelzi az a két héttel ezelőtti nézettségi adat is, mely szerint a Showder még a Dallasból ismert Charlene Tiltonnal, alias Lucy-vel sem tudta legyőzni a konkurens kereskedelmi csatorna azonos időben futó, sokadszorra ismételt filmjét.

Gumibabát csináltak Gyurcsányból, Orbánból és Fábryból

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.