Egy raktárban porosodó film többeket vonzott

Lucy sem segített - Fábry Sándor megbukott?

Ugyanaz az agyonsugározott film győzte le idén Fábry Sándort a nézettségi harcban, amely tavaly ugyanekkor ment, de akkor rávert a showman. Ez most Lucy Ewing-gal sem sikerült neki.

2010.10.28 07:48ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Egy ismeretlen szereplőket felvonultató, igen sokszor sugárzott film - a Feketén fehéren - legyőzte Fábry Sándor show-ját a 2010-es 42. hetében, melyet egyébként figyelmetlenségből tavaly ugyanekkor is leadtak. Ám akkor a humorzsák győzedelmeskedett a nézettségi versenyben - adta hírül a Napi Ász.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ez most nem sikerült neki, még úgy sem, hogy a Dallas-sorozat Lucy Ewing-ját látta vendégül, azaz Charlene Tilton-t. A Tv2 nézettsége végig szorongatta, de az este 10-től tartó fél órában több, mint egy százalékkal meg is verte. Közönségarányban pedig legyőzte három tized százalékkal.

Bár a számok így kevésnek tűnhetnek, úgy viszont nem azok, ha azt nézzük, hogy egy saját gyártású és külföldi színésznőt is kifizető produkcióról van szó, amely ezúttal egy évek óta raktárban porosodó filmmel szállt harcba.

Egy hónapja a már szintén sokat sugárzott Vejedre ütök című film győzte le Fábry műsorát közönségarányban - írja a Napi Ász. Korábban már lehetett arról hallani: a nézők közül egyre többen tűnnek el a felvételről. Tehát az ott ülők már igencsak unják az egészet.

Kováts Kristóf,
a műsor producere nem tudott válaszolni a kérdésre, mik a tervek Fábryval, mivel asszisztense vette fel a telefonját. Őt nem sikerült elérni - írja a Napi Ász.

Október elején több lap is hírt adott arról, hogy egyre népszerűtlenebb a Fábry-show. Tavaly még jól ment az Esti Showder, ugyanis hetekkel korábban elfogytak a jegyek a produkcióra.

Manapság akciókkal árulják azokat Fábry Sándor műsorára. Most is teltházzal fut ugyan a produkció, de egyre többen hagyják el még a show vége előtt a termet. Valószínűleg elégedetlenek a produkcióval.

A producer Kováts Kristóf október elején elmondta, úgy véli, negatív hangulatkeltés zajlik a műsor ellen - azelőtt is előfordult, hogy a nézők korábban kimentek a Showder-ről, a zenei blokk előtt.

Hangsúlyozta azonban, hogy náluk nem fizetett statiszták ülnek a nézőtéren, hanem olyanok, akik meg is vették a produkcióra a jegyeket. Inkább felvállalják, hogy ötven-száz ember hazamegy a műsor vége előtt, minthogy parancsra tapsolókat ültessenek a nézőtérre - szögezte le.

Fábry Sándor Liptainak is beszólt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.