"Inkább menjenek, minthogy parancsra tapsoljanak"

Egyre olcsóbb Fábry Sándor...

Kétszer is alulmaradt a nézettségi versenyben a humorzsák az Esti Showder-rel az utóbbi időben - Fábry Sándor műsorára egyre olcsóbban lehet beülni.

2010.10.04 12:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Tavaly még jól ment az Esti Showder sora: hetekkel korábban elfogytak a jegyek a produkcióra, manapság azonban már akciókkal árulják azokat Fábry Sándor műsorára. Bár most is telház van, de egyre többen hagyják el még a show vége előtt a termet - úgy tűnik, sokan nem elégedettek a produkcióval.

A producer Kovács Kristóf szerint azonban negatív hangulatkeltés zajlik a műsor ellen - azelőtt is előfordult, hogy a nézők korábban kimentek a Showder-ről, a zenei blokk előtt. Náluk ugyanakkor nem fizetett statiszták ülnek a nézőtéren, hanem olyanok, akik meg is vették a produkcióra a jegyeket. Inkább felvállalják, hogy ötven-száz ember hazamegy a műsor vége előtt, minthogy parancsra tapsolókat ültessenek a nézőtérre - mondta el a Napi Ásznak a producer.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Fábry Sándor csípős stílusa mostanában nem mindenkinek nyeri el a tetszését - A humorzsák nem egyszer verte ki a biztosítékot vendégeinél és a nézőknél is.

Tavasszal például az Esti Showder rendőr "Ki mit tud" vetélkedőjében élelmiszeres kosárral találta el a zsűrit. Senki sem vette komolyan, hogy miután elkiáltotta magát - "tegyünk valami kárt a stúdió díszletében!" -, valóra is váltja elképzelését.

Első lövése nem is talált el semmit, de másodjára a kosár hatalmas csörömpöléssel a zsűri asztalán landolt, törtek a poharak, a meghívott Csala Zsuzsa is kis híján megsérült. Garamvölgyi László megdöbbent az eseten.

Arra is volt példa, hogy Fábry olyan előadót hívott meg, aki pikáns dalával felháborította a közönséget, ekkor többen is kivonultak a stúdióból.

Fábry Sándor az utóbbi időben a balesetet okozott Stohl Andráson köszörülte a nyelvét. Erről a témáról nem is igen tud leszállni, korábbi csípős megjegyzéseit nemrég újabb kellemetlen beszólással fejelte meg.

Fábry nemcsak azt sütötte már el, hogy "aki háromszor követi el ugyanazt a bűnt, annak Stohl Buci lesz a sofőrje", vagy ígérte meg, hogy ami darabot Stohl a "sitten" rendez, azt megnézi.

Legutóbb közölte: nemcsak a slusszkulcsot kellett volna azonnal elvenni Stohl-tól a baleset után, de egy cementes zsákot is kellett volna húzni rá.

Az RTL Klub megszüntette Fábry egyik műsorát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.