Egymásba csíptek az egykori Szomszédok

Fábry meg akarta csókolni Ábel Anitát

Az egykor hatalmas népszerűséggel futott sorozat, a Szomszédok sztárjai kerültek Fábry Sándor "vallatószékébe" - a felvétel meglehetősen érdekesre sikeredett.

2010.10.07 08:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A képernyő egykori kedvenceit, a gazdagréti panelek lakóközösségének tagjait hívta meg műsorába Fábry Sándor. Az Esti Showder felvételén Ábel Anita, Trokán Péter, Németh Kristóf és Nemcsák Károly is részt vett.

A társalgás vett néhány meglepő fordulatot, Fábry például kísérletet tett arra, hogy megcsókolja Anitát. Majd szóba került, hogy Liptai Claudia is szerepelt annak idején a Szomszédokban - Németh Kristóf mesélt arról, ő úgy került ki a sorozatból, hogy az általa játszott fiút felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, és Liptai elcsábította. Mire Fábry megkérdezte: "Na jó, de Claudia kit nem csábított el?"

Németh Kristóf - Fotó: port.hu

A közönségnek tetszett a poén, de a feszültsége egyre nőtt a stúdióban - Kristóf elárulta, hogy ő volt a most Magyarországon vendégeskedő Charlene Tilton, vagyis a Dallas-beli Lucy udvarlójának magyar hangja. Ábel Anita mosolyogva közölte: "Megcsaltál!", majd hozzátette: "Sokat nem fejlődtél!", mire Kristóf visszavágott: "Viszont én még képernyőn vagyok, Anita!" - adta hírül a Napi Ász.

Fábry Sándor műsorával kapcsolatosan a minap érdekes hírek láttak napvilágot. Ezek szerint egyre csökken a show népszerűsége - mivel korábban a jegyeket már hetekkel korábban elkapkodták a produkcióra, manapság azonban, noha teltház van, sokszor hagyják el a nézők a termet a műsor vége előtt.

Tény, hogy a műsor nem egy meghökkentő adást megért már, ám a producer Kovács Kristóf szerint csupán negatív hangulatkeltés zajlik a műsor ellen. Úgy véli, olyan régebben is megtörtént, hogy a nézők korábban kimentek a Showder-ről, még a zenei blokk előtt. De náluk nem fizetett statiszták ülnek a nézőtéren, hanem olyanok, akik valóban megvették a jegyeket a műsorra. Inkább felvállalják, hogy ötven-száz ember hazamegy a műsor vége előtt, minthogy parancsra tapsolókat ültessenek a nézőtérre - szögezte le a producer.

Porig alázta Fábryt a világsztárt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.