Gondot okoz a nézettség és a beszólások is...

Piócának nevezte a sztárügyvédet Fábry Sándor!

Kissé túllőtt a célon a humorzsák show-ja legutóbbi felvételén - Fábry Sándor egy közismert sztárügyvédet nevezett piócának. Még nem tudni, benne marad-e az adásban a "poén".

2010.11.02 08:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Páratlan Fábry Sándor a csípős kritikák szórásában, most azonban a Showder felvételén egy hazánkban közismert ügyvédet, a hírességeket is védő dr. Magyar Györgyöt kiáltotta ki piócának, mivel ő elsőként nyújtott jogi segítséget az iszapkatasztrófa károsultjainak.

Fábry emögött anyagi érdekeket vélt felfedezni, és úgy fogalmazott, az ügyvéd "máris lement és felajánlotta a szolgálatait. Az ember egy darabig azt is gondolhatja, hogy milyen fa...a gyerek, viszont ő 13 százalékos sikerdíjért vállalja az ügyeket. Ezért azonban nem kell küzdenie, mivel nyilván mindenki kapni fog valamennyit. Cakumpakk 3 milliárdot, ami olyan 200 milliót jelent, és melyre Magyar csakúgy bejelentkezett" - fejtette ki Fábry a show felvételén.

A közönség szórványosan nevetgélt. Magyar Györgyöt meglepték a hallottak, de nem kívánta kommentálni Fábry szavait. Az RTL Klubnál ugyanakkor már foglalkoznak a Fábry show nézettségének hanyatlásával.

Az egyik, csatornánál dolgozó informátor szerint komoly hanyatlásnak indult a műsor, folyamatosan süllyednek a nézettségi mutatók. A csatorna már készül arra, ha a show eléri azt a szintet, ami már nem felel meg a minimális elvárásoknak. Fejtörést okoznak Fábry gyakori, meggondolatlan beszólásai is - adta hírül a Napi Ász.

Hetek óta folynak a találgatások arról, mi lehet Fábry Sándor műsorának a sorsa. Október elején több lap is hírt adott arról, hogy egyre népszerűtlenebb a Fábry-show.

Tavaly a mostanihoz képest nagyon jól ment az Esti Showder, a jegyek hetekkel korábban elfogytak a műsorra. Manapság azonban akciókkal árulják azokat. A produkció ugyan most is általában teltházas, mégis, többen hagyják el még a show vége előtt a termet. Valószínűleg elégedetlenek a produkcióval.

A producer Kováts Kristóf október elején úgy fogalmazott, szerint negatív hangulatkeltés folyik a műsor ellen. Azelőtt is előfordult, hogy a nézők korábban kimentek a Showder-ről, a zenei blokk előtt.

Hangsúlyozta viszont, hogy náluk legalább nem fizetett statiszták ülnek a nézőtéren, hanem olyanok, akik meg is vették a műsorra a jegyeket. Inkább felvállalják, hogy ötven-száz ember hazamegy a műsor vége előtt, minthogy parancsra tapsolókat ültessenek a nézőtérre - mondta.

Egy, nemrég végzett felmérés szerint ugyanakkor Fábry show-ját a közelmúltban, melyben a Dallas egykori sztárját, Charlene Tilton-t látta vendégül, sokkal kevesebben nézték, mint egy, már számos esetben sugárzott filmet a konkurens csatornán.

Liptai Claudiának is beszólt Fábry!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.