"Metrószexualitás" vagy szexmetrózás?

Botrányos videó: Nyíltan szexelt két fiatal a metrón!

Nem zavarta az utasokat, sőt, még biztatták is azt a két fiatalt, akik az egyik bécsi metróvonalon teret engedtek vágyaiknak és nyilvános szexbe kezdtek.

2010.12.09 15:29manna.ro

Élő és ingyen pornóműsorrá vált az utazóközönség számára egy egyszerű metrózás Bécsben. Két fiatal nemcsak alsóneműjétől szabadult meg, hanem gátlásaitól is, és heves közösülésbe kezdett a metrószerelvény ülésén.

A vágyaikkal nem bíró fiatalokat látszólag nem érdekelte, hogy szemtanúk előtt, köztéren gyakorolták az intim mozdulatokat - írja az Österreich kiadvány, amely közzé is tette az utasok készítette videót.

Mert az utasok sem zavartatták magukat, ahogy meglátták, mi folyik a széken, többen is előkapták mobiltelefonjukat, és igyekeztek beható módon rögzíteni a szexjelenetet. Mi több, még bátorították is az exhibicionista fiatalokat, akik folytatták az ad hoc szexpartit.

"A film nem túl esztétikus, remélem, senki nem fogja kínosan érezni magát a felvétel miatt. A nyomozóktól függ, hogy intézkednek-e az ügyben, de nem hisszük, hogy ez be fog következni" - nyilatkozta a bécsi metróvállalat egyik szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.