17 órányi szex kellett ehhez

Veszélyes pornó- Szex közben kapott infarktust!

Rengeteg szakmai ártalommal jár a pornófilmezés, a testi megpróbáltatások ezúttal a japán Sora Aoi színésznőt gyűrték le: 17 óra kemény akció után megállt a szíve.

2010.11.26 13:00manna.ro

A fiatal színésznőnek egyetemi tanulmányaihoz sok pénzre volt szüksége, ezért bevállalt egy 20 órás forgatást.

Úgy számította, hogy 100 dolláros órabérrel meg tud keresni két ezer dollárt, ezért beleadott anyait-apait. 17 óra kemény megpróbáltatás után azonban rosszul lett, és elájult: infarktust kapott egy jelenet közben.

A pornószínésznőt azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, Aoi két hónapos terhes. "Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Rengeteg kávét és energiaitalt ittam, hogy bírjam a tempót. A halálomon voltam"- mondta a színésznő felépülését követően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.