Milyen típusú a pasid?

Pornó előtt bukott le a pasi? Tudd meg, miért nézi!

Azon kapod a pasidat, hogy megint pornót néz. Elgondolkodsz az okán, vajon te vagy a hibás? Mit csinálsz rosszul? Tudd meg miért tette! Összeszedtük a pasik tipikus magyarázatait erre, és cikkünkből az is kiderül, milyen típusba tartozik a lebukott párod.

2010.10.19 13:00ma.hu

A pornót néző pasik általában tipikus magyarázatokkal szolgálnak párjuknak, van aki a nőt okolja, van aki egyszerűen zavarba jön a lebukás miatt.

A következőkben néhány pasi-típust sorolunk fel:


A zavart

Ez a srác tudja, hogy most lebukott!

A magyarázat:

1. véletlenül a pornócsatornán ragadt
2. nem tudta, hogy otthon vagy
3. mostanában nagyon stresszes a munkája és csak le akarta vezetni a feszültséget.

Hamarosan biztosan próbálkozik majd a bocsánatkéréssel és térden állva könyörög, hogy ne őrülj meg.

Menekülő

Mindenképp igyekszik elmeneküli a megaláztatás elől.

Leggyakrabban az ilyen típusú pasik valami hihetetlen, meghökkentő és nem oda illő megjegyzéssel próbálnak kijutni a zsákutcából, például felajánlják, hogy elmosogatnak vagy azt állítják, sosem csináltak hasonlót ezelőtt.

Azonnal másra keni

Van olyan pasi, aki azonnal rád hárítja a felelősséget és elkezd vádaskodni.

Olyasmiket szoktak mondani, hogy: „miattad kevés a szex, hát muszáj máshoz folyamodnom” vagy „ nem tudod kielégíteni a vágyimat, így néha belenézek ilyesmibe”.

Az ilyen pasival nem sok jövő jósolunk…

Mi a teendője egy nőnek?

Amilyen hamar csak lehet, üljetek le és beszéljetek a dologról, így nem válik egyre furcsábbá a szituáció. Mondd el neki, hogyan érzel, hogy nem tetszik neked, amit művel.

Rajtakapni a pasidat, miközben magát kényezteti és magát – valamint egy tehetséges pornósztárt – választotta helyetted, elég bosszantó.

Ám kár úgy tenned, mintha ez rólad szólna, hiszen nem így van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.