A 81 éves kecske is megnyalja a sót

Pikáns: nagyipornóznának az idős színészek!

Nem éppen hagyományos filmekben vállalna szerepet a 81 éves román színész, Iurie Darie és felesége, a 64 éves Anca Pandrea színésznő.

2010.10.12 09:14manna.ro

A művésznő párjával, az elismert színésszel, aki több mint negyven filmben játszott már, akár pornózna is, ha erre felkérnék, áll a Ziarul Naţional című napilap egyik cikkében.

Hogy bizonyítsa, minden további nélkül szexelne a kamerák előtt, bemutatót is tartott férjével a napilap riportereinek. Az így készült fotókon úgy tűnik, a 24 éve együtt élő idős pár nem először mutogatta meztelenül magát a fényképezőgépek és hálószobájuk ortodox ikonjai előtt.

"Iura a mindenem, az életem. Jobban szeretjük egymást, mint az első éjszakán, amikor szeretkeztünk. Van bátorságunk pornófilmekben játszani, értünk hozzá", magyarázta nevetve Anca Pandrea.

A színésznő arról a pillanatról is beszámolt az újságíróknak, amikor örök szerelmet fogadott Iurie Darienak.

(fotó: manna.ro)


"Miután meghalt Iura felesége, megígértem, hogy gondját viselem, és elkezdtem szeretőt keresni neki. Találtam egy építésznőt sok más nő mellett. Egy nap meghívtam Iurát egy kávéra hozzám. A kapu zárja elromlott, de megmondtam Iurának, hogy ha én be tudtam jutni az ablakon keresztül a lakásba, akkor ő is meg tudja tenni. És Iura bemászott az ablakon, rámugrott, szeretkeztünk, és azóta együtt vagyunk", mesélte könnybe lábadt szemmel Anca.

Az idős pár egy 208 éves házban lakik egy macskával és három lábú kutyájukkal, Steve-vel. Az állatok a forró pillanatokban sem hagyják magukra gazdáikat, a riporterek által készített felvételeken ott asszisztálnak az XXX filmekben illő jelenetek alatt a meztelen színészek mellett.

"A házat nagymamámtól örököltem. Nem hivalkodó, de mi jól érezzük magunkat benne. Itt csináltuk az összes őrültséget. Steve kutyánknak csak három lába van, az utcán találtam, akárcsak a macskát. Amikor szeretkezünk, a kutyus legtöbbször velünk van az ágyban", tette hozzá a színésznő.

További intim részletek is kiderültek Anca Pandreáék életéről. Például hogy a színésznő meztelenül alszik. "Gyakorlatilag semmiben alszom éjszaka. És Iura, lelkem és életem, betakar, hogy ne fázzak meg", mondta a 64 éves nő.

További pikáns képekért kattintson a manna.ro-ra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.