Nemzeti sportot űznek a szexből?

Kemény videó: Szex az iskolapadban

A maroktelefonnak köszönhetően ma már elképesztő dolgok derülnek ki az iskolákról.

2010.11.01 15:09manna.ro

Például az, hogyan űznek nemzeti sportot a szexből óra alatt Oroszországban. A Click! napilap internetes oldalán megjelent egy videófelvétel, melyen az egyik diáklány óra alatt osztálytársai szórakoztatására mosolyogva elégíti ki a mellette ülő srácot. A fiú arcán nem sok reakciót látni, nem szeretné felhívni a tanár figyelmét a játékra. Sőt, néha-néha még le is jegyez néhány szót a füzetébe, mintha semmi sem történne. A felvételből nem derül ki, hogy a tanár észlelt-e valamit akkor a történtekből, a Click! szerint viszont a videót megmutatták az igazgatónak, aki megbüntette a diákokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.