Nem csak elméletben okított

"Ki akar orális szexet?" - A takarítónő esete a kisdiákokkal

Sydney egyik iskolájában a takarítónő vette kezelésbe a 11-12 éves kisdiákok szexuális nevelését, és a szavakon kívül tettekkel demonstrálta, mit is jelent valakivel közösülni.

2010.12.03 21:00manna.ro

A Click! napilap szerint a 41 éves Anette G. szinte bármilyen felnőtt férfit megkaphatott volna, ő azonban gyermekekkel létesített szexuális kapcsolatot, ráadásul nem is eggyel.

A tanárok akkor fogtak gyanút, amikor feltűnt, a takarítónő nem hiányzik szinte egyetlen iskolai kirándulásról sem, ott pedig, az ausztrál rendőrség szerint, megtartotta a kisdiákoknak a leckéket. Miután hosszasan kitárgyalták a szexualitást mint olyant - ezek a beszélgetések akár éjfélig is elhúzódtak -, a takarítónő a tettekre tért.

"Ki akar orális szexet?", ajánlotta fel a diákoknak. Az egyedi élmények lehetőségére pedig minden kisfiú lecsapott, és mivel elég sokan voltak, egy-egy szexóra úgy nézett ki, mintha egy gumibabára vetette volna magát egy kisebb futballcsapat.

A légyottoknak az egyik diák vetett véget, aki szerelmes lett a nőbe, és féltékeny a többi kisfiúra. Matthew értesítette a rendőrséget. A rendőrség házkutatást végzett a nő lakásában, számítógépén rengeteg felvételt talált, melyeken Anette látható különböző erotikus helyzetekben.

A New South Wales-i iskola alkalmazottja akár 20 év börtönt is kaphat kiskorúak megrontásáért és pedofiliáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.