A doktorpárosnak tényleg természetben is fizetnek

5000-szer szexelt mással a házaspár - és büszke rá!

Különös foglalkozást űz egy házaspár - már a végüket járó házasságokon, gátlásokkal küzdő tinédzsereken, frigid vagy merevedési problémákkal küzdő embereken segítenek. Sajátkezűleg.

2010.12.02 13:29ma.hu - Fotó: The Sun - Foxnews

Sarah és Geoff Daniels az egyetemen ismerkedtek meg, pszichológián tanultak. Első látásra egymásba szerettek, s állítják: a szerelem ma, 39- illetve 40 évesen sem hagyott alább!

Együtt töltött éveik alatt azonban összevetve közel 5000-szer csalták meg egymást! Hogyan lehetséges ez? Nem ennyire csalfák, csupán ez a munkájuk...

A páros csaknem húsz éve dolgozik szex-terapeutaként. Elutasítják, hogy prostituáltnak nevezzék őket, noha tény, hogy munkájuk emlékeztet arra. Ők azonban ezt inkább segítségnek fogják fel.

Büszkék arra, hogy számos ember gondján könnyítettek már: megfordultak náluk olyan férfiak, akik merevedési zavarral küzdenek, frigid nők, gátlásokkal küzdők, egyszóval olyanok, akiknek valósággal tönkreteszi életét a szexuális problémájuk.

Sarah és Geoff Daniels - Fotó: The Sun

Napi hat pácienst is fogadnak, átszámítva nagyjából 30-60 ezer forintért segítenek rajtuk. A "kezelés" úgy történik, hogy Geoff és Sarah a pácienssel együtt szeretkezve mutatja meg, mit és hogyan csináljanak az ágyban, hogy maguknak és párjuknak több örömöt okozzanak.

Ez azt jelenti, hogy Sarah 3323 férfival csalta meg a párját, Geoff pedig őt 2162 nővel, közülök 49-nek vette el a szüzességét. Sarah páciensei közül egyébként 52 férfi még egyáltalán nem bújt ágyba nővel.

Sarah szerint vannak olyanok, akiket pszichiáter küld hozzájuk. A páros természetesen megteszi a kellő óvintézkedéseket, nehogy valami bajuk essen különös foglalkozásuk során.

Mindig használnak óvszert, rendszeresen orvosi ellenőrzésekre járnak. Akik hozzájuk fordulnak, csak orvosi igazolással jöhetnek.

Ez egymás iránti vonzalmat sem vesztették azonban el - persze a páciensekről nem beszélgetnek. Azt azonban elárulták, hogy számos házasságot sikerült már megmenteniük és meg vannak döbbenve azon, hány fiatal retteg az első szextől.

Mint mondják, úgy tekintik: feladatuk segíteni másoknak felfedezni, hogy a szex csodálatos dolog, és valószínűleg még 70 évesen is adnak majd tanácsokat, ha bírják...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.