Szereti az Isten az Edda frontemberét

Pataky Attila: Krumplipucolásban jó vagyok!

Pataky Attila újjászületett, nemcsak a szerelemben, de kis híján az igazi életében is: nemrég átélt egy infarktust, de már jól van.

2010.12.02 16:29ma.hu / Napi Ász

Alig több, mint két hét van hátra az Edda 30 éves nagy koncertjéig, így az együttes összes tagjának szüksége van a jó erőnlétre. Pataky Attila számára azonban a közelgő nagy esemény nemcsak azért lesz megterhelő, mert a banda frontembereként ő lesz a koncert központi figurája és vélhetően ő ugrál majd legtöbbet a színpadon, sőt, még csak azért sem, mert elsősorban ő irányítja az Eddát minden apró részletre kiterjedően.

Nem: Pataky Attila a közelmúltban átesett egy szívinfarktuson, amelyből csak mostanában lábadozik, így szervezetét a fellépés helyett inkább pihentetni kellene.

Fotó: Edda

Az énekest azonban nem puha fából faragták, úgyhogy már el is kezdte a felkészülést könnyebb súlyokkal és kardio-edzésekkel - írja a Napi Ász. És persze a szerelem is segíti őt, amely egy veszprémi lány, Orsi személyében talált rá.

Pataky érezhetően a felhők közt lebeg, amikor szerelméről beszél, elárulta, hogy amikor együtt vannak, olyankor minden tökéletes. A lány rendszeresen elkíséri Atist a fellépésekre, együtt szoktak motorozni, de az is jó, amikor „csak úgy” otthon vannak. - áradozott a zenész.

A kapcsolatot egyelőre nem tervezik komolyabbra fordítani, a lány a hét első négy napján még most is Veszprémben dolgozik, és egyikőjük sem erőlteti, hogy feladja a korábbi életét. „Legyen úgy, ahogy a Jóisten akarja” - fogalmazott Pataky, aki azt is elárulta, hogy a házimunkát megosztják egymás közt, szereti a háttérből nézni Orsi tüsténkedését, de ha krumplipucolásról van szó, akkor mindig lehet számítani a férfikézre is.

Magna Karácsony, Szilveszter előtt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.