Az Edda énekese szerint már úgyis mindegy!

Pataky Attila: Nem nemzek, mert világvége lesz

Nem a kora és nem is fizikai állapota miatt nem szeretne újabb gyermeket vállalni kedvesével az Edda frontembere - Pataky Attila a világvégére készül, szerinte elviselhetetlen mértékűre nőttek a negatív energiák.

2010.02.10 07:30ma.hu

Pataky Attila meglepő válasszal szolgált, amikor arról kérdezték, akar-e az új kedvesével is gyermeket vállalni. Úgy véli, fizikailag alkalmas rá, jó erőben van és normális esetben sok év van még hátra az életéből.

Ám ő hisz abban, hogy a maják nem véletlenül csak 2012-ig készítettek naptárat. Ez egész emberiségnek vége lesz, felesleges a gyermekvállalás. A világvégét követő években átlépünk egy másik dimenzióba, a földi élet jelenlegi formája megszűnik létezni.

A sztár szerint a világban már elviselhetetlen mértékűre nőttek a negatív energiák. Naponta 25 ezer gyermek hal meg a bolygón, ennek fényében ő azt is szégyelli, hogy fényűző partikon részt vesz - szögezte le Pataky Attila a Napi Ászban.

Márpedig az Edda énekese és párja akár hamarosan vállalhatna is babát, hiszen mint nemrég Pataky Attila elmondta, úgy érzi, beérett nyár óta tartó kapcsolata Orsival.

Tizennyolc évig tartó házasságának lezárása után, melyből egy hatéves kisfia van, Pataky Attila egy Erika nevű veszprémi lánnyal esett szerelembe - ám a kapcsolat véget ért.

Az Edda frontembere azonban gyorsan rátalált új párjára, akit kezdetben nem szívesen mutatott meg a nyilvánosságnak.

Kezdettől fogva teljes harmóniában élnek azonban Orsival, és a zenész úgy érzi, sikerült mellette lenyugodnia, együtt örülnek mindennek.

Pataky Attila elárulta, hogy számára egy kapcsolatban legfontosabb a megbízhatóság, fontosak a belső értékek és nem elvárás, hogy vadmacska legyen a párja az ágyban.

Ugyanakkor lényegesnek tartja, hogy mindkettejük élete a szabadság és boldogság jegyében alakuljon. A zenész úgy érzi, az elmúlt hónapok érzelmi hullámvölgyei után végre sínen van az élete.

Milyen férfi Pataky Attila?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.