"Elég volt két-három év kínlódás"

Pataky Attila bemutatta új barátnőjét a kisfiának!

Megdöbbentő válása és az elmúlt hónapok érzelmi hullámvölgyei után úgy tűnik, sínen van az Edda énekesének élete - Pataky Attila új kedvesét már a fiának is bemutatta.

Pataky Attila a színpadon! képgaléria

2009.11.11 07:35ma.hu - Fotó: rtlklub.hu

Boldognak érzi magát Pataky Attila - Nyár elején a zenész már új kedvesével jelent meg egy koncerten, ahol a színpadon enyelgett vele, ekkor derült ki, hogy korábbi barátnőjével már szakítottak.

Orsit viszont védte a nyilvánosságtól. Csak most árult el néhány dolgot. Például, hogy már kisfia, Acsa is megismerte a párját és jól kijönnek egymással. Pataky Attila úgy fogalmazott, élete most boldog és harmonikus. Elég volt számára két-három év kínlódás.

Jó a kapcsolata gyermekeivel, a volt feleségével és barátnőjével is. A zenész elmondta: szereti exnejét és a kedvesét is, Orsival egyelőre járogatnak, kóstolgatják egymást - adta hírül a Napi Ász.

Az év elején tett pontot hivatalosan is az Edda frontembere és exneje, Pataky Bea házassága végére. Ekkor már mindketten új kapcsolatban éltek.

A zenész tavaly nyáron vállalta fel, hogy új párja van egy Erika nevű fiatal, veszprémi lány személyében.

Volt felesége, Bea állítása szerint ekkor szembesült igazán azzal, hogy az ő házasságuknak vége. Nem tudott ugyanis róla, hogy férjének komoly kapcsolata van.

Azóta azonban Pataky Attila és Erika szakítottak, melynek elsősorban a távolság és eltérő elképzeléseik voltak az okai. Nem sokkal később a zenész egy Orsi nevű hölgy oldalán tűnt fel az MTV Icon gálán, július végén, Siófokon.

Itt ünnepelték az Edda ikonná avatását. A titokzatos lányról azonban, aki Erika barátnője, nem sokat árult el Pataky, sőt, testével takargatta őt a kíváncsi fotósok elől.

A zenész annyit mondott, hogy a múltról már nem akar beszélni, a mostban él.

Exkedveseivel való kapcsolatáról pedig nemrég vallott úgy: torz dolognak tartja a velük való állandó beszélgetést és emlékidézést, mert abba beleszakadna a szíve. A baráti kapcsolat kialakításához sok idő kell.

Pataky Attila nem kap infarktust...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.