"Gyerekek, én a mostban élek, hagyjuk, mi volt!"

Pataky Attila új barátnővel jelent meg az Icon gálán!

Pataky Attila új barátnőjével ünnepelte együttesét - A hétvégén az Eddát avatták Iconná Siófokon, ahová az énekest egy barna hajú lány kísérte el.

2009.07.28 11:30rtlbulvar.hu

Az Edda saját magával zárta az idei utolsó Icon koncertet Siófokon. Pataky Attila új barátnőjével ünnepelt. Az énekest egy barna hajú lány kísérte el.

Attila a titokzatos hölgyről nem sokat árult el, annyit azonban megtudtunk, hogy Orsinak hívják és állítólag előző szerelmének, Erikának a barátnője.

Attila magánélete nem mondható botrányoktól mentesnek, korábban válásától volt hangos a sajtó, nemrég pedig azzal került a címlapokra, hogy szakított Erikával, akivel még házassága alatt került közelebbi viszonyba.

– Gyerekek, én a mostban élek. Hagyjuk már, hogy mi volt. Ki garantálja a következő lélegzetemet, ki garantálja a holnap reggelt neked, nem csak nekem. Most a mostban kell. Jó, hogy itt vagytok, a fotósok, kicsi lányok jöttek az előbb ide fotózkodni, ezer évünk van még hátra.

Az Edda pedig így is tett, már csak azért is, mert az Iconok előtt több hazai együttes is tisztelgett.

Deák Bill Gyula
régi jó barátja Attilának, ezért talán nem is volt meglepő, hogy az énekes nem bírt magával, amikor a legenda kieresztette a hangját.

– A hang, a teljesítmény, az évek. Az állandóság jelképe valahol a Bill. Szeretem nagyon!

Ganxsta Zolee
szintén a fellépők között volt, és annak ellenére, hogy hozzá inkább a rap áll közelebb, bevallotta, hogy fiatalabb korában azért ő is hallgatott Eddát.

– Az első két Edda-lemezt én nagyon szerettem, azon nőttünk föl, építőtáborokban arra hemperegtünk, ne viccelj, az meghatározó élmény volt – mondta Ganxsta Zolee.

Harcsa Veronika zenekar nélkül állt a színpadra, az aláfestést a Honvéd férfikar 40 énekese szolgáltatta, az Edda nem kis meglepődésére.

Az este folyamán rengeteg más meglepetéssel is készültek az együttesek, a legnagyobbat azonban maga az Edda alakította, akik a finálé közben fogták magukat és csatlakoztak a többiekhez, így az együttes végül saját magával zárta az Iconná avatást.

Tudjon meg részleteket: új párra lelt Pataky Attila!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.