Rajongóját csókolta, ez az igazi énje?

Színpadon csókolózott! Pataky Attila és kedvese szakítottak!

Pataky Attila és kevese, Erika állítólag már több hete szakítottak. Az Edda énekese megerősítette a hírt, és hozzátette ez a z élet ami ő él igazi rock'n' roll, és belefér az is, hogy egy rajongót csókol meg a színpadon.

Pataky Attila a színpadon! képgaléria

2009.06.18 09:40ma.hu
Attila és Erika...ez már a múlt!

Pataky Attila úgy érzi a zenekar és a karrierje még mindig szárnyal, és ő ki is használ minden lehetőséget, ebbe pedig a rajongókkal való „közvetlen” viselkedés is belefér.

A legutóbbi koncerten például kirántott egy lányt a rajongók közül és simán megcsókolta, persze a lány sem tiltakozott…- írja a Napi ász.

Pataky Attila a lapnak azt nyilatkozta, hogy gyönyörű volt a kapcsolatuk Erikával, de ennek a szakasznak most vége az életének.

A zenész azt mondta, hogy nagyon sokat adtak egymásnak ebben a kapcsolatban, de most kezdődik az ő igazi élete, hisz jön a nyár, a bulik és a fellépések.

Attila szerint nem könnyű mellette élni, és azt is vallja, hogy Magyarországon vannak a legszebb nők…a jelszava pedig továbbra is bor, szex és rock ’n’ roll.

Tudja meg Ön is, hogy kinek szólt be Pataky Attila!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.