Kék szőnyegen érkezhettek a sztárok!

Pataky Attila mesevilágban él?

A Tabu Tv még a Disney Channel magyarországi indulása alkalmából rendezett fantasztikus bulin járt a Szépművészeti Múzeumban...és kiderült róla:mesevilágban él!

2009.09.15 17:40ma.hu

Pataky Attila például két fantasztikus férfiemberrel: fiával és egy barátja gyermekével érkezett a jeles eseményre…

Kék szőnyegen érkezhettek a sztárok a mese bulira, így Pataky Attila és a két fiúgyermek is Mickey egeres köszöntés után léphetett be a múzeum kapuin, ahol csodás mesevilág várt rájuk.

Az EDDA frontembere épp kisfia Mickey egeres fejdíszét tartotta a kezében, amikor egy riporter megzavarta Őt Mark nézésében…

- „ Eljöttünk a műsort megnézni. Itt a fiam, meg a barátom kicsi fia, így történhetett az, hogy két fiúval érkeztem: egy kilencévessel és egy hatévessel. Kaptam egy nagyon elegáns meghívót, mint a többiek, akik itt vannak a gyerekekkel, és olyan mázlink volt, hogy a turnéban ma szünnap van, így aztán felkerekedünk és jöttünk.”- meséli boldogan a Tabu Tv riporterének Pataky Attila, aki nem mulathatott sokáig, hiszen másnap fellépésre kellett sietnie.

- „ Nekem az egész életem a mesék világában zajlik, imádom a mesét, időnként még sokkal jobban is, mint a valóságot. A mesében általában az igazság és a jók győznek, az életben pedig nem mindig van így, szóval inkább a mesék világa az, ami közel áll hozzám.” - újságolja Pataky, aki azért arra a kérdésre már nem szívesen válaszolt, hogy mi a kedvenc mesefigurája, sokkal szívesebben adta át a szót a két kisfiúnak, akiket testőrként kísért az este folyamán.

Pataky Attila csúnyán beszólt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.