Nyilatkozatot adott ki a rocker exe!

Elege lett! Pataky Bea: visszavonul!

Pataky Bea eldöntötte, hogy visszavonul a nyilvánosságtól. Az Edda frontemberének exneje ugyanis rájött, hogy üzletasszonyként szeretne a továbbiakban megélni. Döntését közleményben tudatta.

2009.07.01 16:35ma.hu

- "Pataky Attila feleségeként ismert meg a közvélemény házasságunk megromlását követően, ezt megelőzően - kis túlzással - a létezésemről sem tudott a sajtó. Mégpedig azért, mert nem volt bennem szereplési vágy, teljes életet éltem enélkül is" - írja Bea a közleményben.

Pataky Bea azt mondta el az újságban, hogy sokszor került az akarata ellenére címlapra, és nagyon nehéz volt feldogoznia, hogy az emberek róla beszélnek és a magánéletéről…

2008 novemberében jogerősen felbontotta házasságunkat az eljáró bíróság; közös kiskorú gyermekünk velem él, akit igyekszem megóvni minden, az édesapjáról szárnyra kelt, olykor negatív megítélésű hírektől – folytatta a Napi ászban a sztár.

- "Kifejezetten elhatárolódom volt férjem életvitelétől, nyilatkozataitól, valamint a vele kapcsolatban megjelent hírektől" - tette sorai végére a pontot az énekes egykori felesége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.