"Torz dolog az exekkel beszélni, nosztalgiázni"

Pataky Attila szíve megszakadna!

Nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az Edda frontembere újra szóba elegyedjen azzal, akihez hosszú időn keresztül érzelmi kapcsolat fűzte. Pataky Attila fél, hogy megszakadna a szíve...

Pataky Attila a színpadon! képgaléria

2009.09.17 06:30ma.hu

Hónapokban és években méri az időt Pataky Attila, ha arról van szó, hogy újra felvegye a kapcsolatot az ex-kedveseivel. Az Edda énekese elárulta: egyelőre egyáltalán nem beszél sem Erikával, sem volt nejével, Beával - utóbbival csak a közös fiukkal kapcsolatos dolgokra korlátozódik a kommunikációjuk.

Torz dolognak tartja az exekkel való beszélgetést és emlékidézést, hiszen megszakadna a szíve. Ezért nem gondolkodik baráti kapcsolatban sem volt párjaival, szerinte ez ilyesmi más minőségű, barátinál sokkal nagyobb érzelmi töltetű kapcsolat lehet - vélekedett a Napi Ászban Pataky Attila.

Az Edda frontemberének házassága hivatalosan januárban ért véget, tizennyolc év után. Pataky Bea és Attila egy közös gyermeket nevelnek, a kis Attila Csabát, azaz Acsát.

A válás óta is igyekeznek mindent megadni a fiuknak, egyetértenek abban, nem szabad, hogy ő lássa kárát a történteknek. Az Edda énekese mindössze két utcára lakik volt feleségétől és kisfiától, hogy Acsa akkor mehessen át hozzá, amikor csak akar.

Tavaly nyáron nagy port kavart, amikor Pataky Attila először jelent meg a nyilvánosság előtt, egy koncerten az új barátnőjével, Erikával.

Neje, Bea számára ekkor lett egyértelmű, hogy - bár elmondása szerint a férje nem először tett ilyesmit - a házasságuknak már nincs jövője.

Pataky Attila hónapokig boldog volt új kedvesével, ám azóta már az Erikával szövődött szerelemnek is vége. A zenész a közelmúltban vallott arról: bizony megsiratta ezt a kapcsolatot.

Nagyon szerették egymást Erikával, de a nála 30 évvel fiatalabb lány Veszprémben, Attila a fővárosban élt, és a sztár kedvese egy idő után rájött, nem tudja otthagyni a családját és a várost.

Pataky Attila az Icon koncerten már egy újabb hölgy társaságában mutatkozott, akinek csak a neve derült ki - Orsi -, de beszélni az Edda énekese nem akart róla.

Pataky Attila jelenleg nem szeretne szaporodni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.