Bea és fia említésére elsírta magát az Edda-sztár

Könnyeit nyelte Pataky Attila - le kellett állítani a felvételt!

Néhány hete enyhe infarktust kapott az Edda frontembere - Kisebb szívműtétre volt szüksége. Bevallotta: válása, a harmónia elvesztése viselte meg legjobban. Pataky Attila elsírta magát a Frizbi stúdiójában.

2010.11.04 07:40ma.hu - Fotó: Kiskegyed - RTL Klub

Kisebb szívműtétetet kellett két hete végrehajtani az Edda énekesén, miután enyhébb lefolyású szívinfarktust kapott. Pataky Attila ennek kapcsán volt hivatalos a Hajdú Péter Frizbijébe, ahol elismerte: infarktusa óta igencsak átértékelt dolgokat, különbséget tesz aközött, mi a fontos és mi nem, mire kell időt szakítania, mire kevésbé.

A felírt gyógyszerek mellett a "leszarom tablettát" is szedi - fogalmazott Pataky, aki egyértelműnek véli, hogy az elmúlt három évben magánéletében történt változások okozhatták szívproblémáját.

A válás, a szakítás közrejátszott benne. Mint Pataky Attila mondta: a már átélt harmónia elvesztése viselte meg legjobban. "Amikor együtt vagy egy nővel, akit szeretsz, aki szeret, és ott van a közös gyermeketek is...".- kezdte a zenész, aki azonban ennél a pontnál nyelni kezdte a könnyeit. Nem tudta folytatni a beszélgetést. Hajdú Péter szünetet kért, hogy kimentse helyzetéből...

Pataky annyit tett később hozzá, volt nejével közös döntésük volt a válás, nem bánta meg, visszacsinálni már nem lehet. Boldog jelenlegi párjával, Orsival, de ez nyilván összehasonlíthatatlan azzal, hogy Beával 18 évet töltött. Ők még csak másfél éve vannak együtt - adta hírül a Napi Ász.

Két hete történt, hogy Pataky Attila kezdte rosszul érezni magát, ezért elment a közelben levő körzeti orvosához. Még szerencse. A doktor és az EKG-berendezés kiderítette, hogy a zenésznek infarktusa volt. Azonnal műteni kellett, ha nem kerül kórházba, lehetséges, hogy már nem is élne!

Pataky Attila a minap már beszélt arról: szívproblémáit elsősorban magánéleti válságának tudja be, túl sok volt a "gyűrődés", amely hozzásegített egészsége megrendüléséhez.

Elmúlt három évét nem tartja élete legjobb korszakának. 2008 nyarán derült ki, hogy feleségével már nem tökéletes a kapcsolatuk. Ekkor láthatta a nyilvánosság Patakyt először új barátnőjével kézenfogva a Whitesnake koncerten.

Robbant a bomba: heteken át a zenész házassági válsága szerepelt a címlapokon. A dologból végül válás lett, 2008 végén hivatalosan is elvált egymástól Pataky Bea és Attila.

A sztár mindent volt párjára és kisfiukra hagyott, azonban a közelükben vásárolt másik házat magának, hogy a kis Acsa bármikor átmehessen hozzá. A gyermeket ma is közösen gondozzák.

Akkoriban úgy tűnhetett, Attila viszonylag könnyen vette a magánéleti problémákat, ám mint most kiderült: ez nem így van...

Ráadásul anyagi gondok is nyomasztották, a gazdasági válság miatt az ő törlesztőrészletei is az egekbe szöktek. Már azon gondolkodott, egy szerényebb lakra cseréli a házát. Az újrakezdés bizony nem egyszerű 58 évesen - vallotta be az Edda sztárja.

Pataky Attila senkinek sem kívánja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.