A sztár szívére mentek a magánéleti zűrök

Súlyos beteggé tette a válás Pataky Attilát!

Komoly veszélybe került az Edda frontemberének egészsége - bár a nyári jubileumi koncertturné jól sikerült, Pataky Attila szíve rendetlenkedni kezdett...

2010.11.03 09:29ma.hu - Fotó: Tabu tv - RTL Klub

Egyértelműen az elmúlt évek "gyűrődéseinek" tudja be a népszerű énekes, hogy egészsége az utóbbi időben megrendült - Pataky Attila rádöbbent: ami ma történik vele, az meghatározza a holnapi egészségi állapotát. Az elmúlt három éve nem volt a legjobb. Magánéleti problémái ekkor kezdődtek.

Szerelmes lett, a családját is elhagyta. Akkor úgy tűnt, könnyen vette lelkileg mindezt, de ez nem így van. A gyötrődésnek, a stressznek meglett az eredménye. Kifelé nem mutatta, nem panaszkodott, de belül őrlődött. Nagyon sok álmatlan éjszakájába került a döntés. A látszat ellenére ő érzelmes srác, nincs más anyagból gyúrva, mint a többiek.

Pataky bevallotta: nagyon is bántotta házasságának kudarca. Megviselte, nem tudta úgy felfogni, hogy szép volt, jó volt, de ennyi. Kisfiuk, Acsa érdekében is azon van, hogy közte és volt párja, Pataky Bea közt jó legyen a kapcsolat. A zenész azt is beismerte, anyagilag sem volt egyszerű az újrakezdés, a gazdasági válság pedig végképp nem segítette. Törlesztőrészletei az egeket verdesik.

Ám ő bízik abban: nem késő 58 évesen sem újrakezdeni. Jelenlegi párjával jól megvannak, de szeretné, ha egészsége is rendbejönne. Az orvosok szerint a stressz okozta Pataky szívproblémáit, de úgy érzi, mostanra már működőképes. Szeretné, ha a jövőben élhetőbb élete lenne. Tudja, egészségileg most rakja le ennek alapjait - adta hírül a Kiskegyed.

Pataky Attila - Fotó: gyongyos.info.hu

Az Edda sztárja már pár hónappal ezelőtt sem titkolta, hogy sajnos az ő törlesztőrészletei is durván megugrottak a válság hatására. Közel százezer forinttal nőtt meg tavaly októberben.

Pataky Attila és neje 18 együtt töltött év után 2008 végén tett hivatalosan is pontot házassága végére. Kisfiuk, Acsa akkor 5 éves volt. 2008 nyarán derült ki, hogy kapcsolatuk már jó ideje nem a régi.

Attila beleszeretett egy fiatal lányba, Erikába, egy idő után már nem is titkolta, hogy együtt van vele. Kéz a kézben járkáltak a tavalyelőtti Whitesnake koncerten.

Ez a szerelem ugyan nem tartott pár hónapnál tovább, de ettől még Patakyék számára kiderült, hogy házasságuk már nem tartható fenn. A zenész mindent a volt feleségére és gyermekükre hagyott, ő maga másik házat vásárolt, illetve lízingelt.

Augusztusban azonban azt mondogatta, ha a dolgok így alakulnak tovább, egy szerényebb otthonban is el tudja képzelni az életét...Lakott már tanyán is, ott is jól érezte magát - tette hozzá.

A sztár bevallotta, sajnos mindig úgy élt, hogy nem volt tartaléka, felélte, amit keresett. De ha kell, nyilván le tudja csökkenteni a kiadásait.

Pataky Attila: Jól vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.