"Sosem voltak tartalékaim"

Roskadozik a hitelek alatt Pataky Attila!

Lassan számon se tudja tartani az Edda frontembere, hányféle hitelt fizet - Pataky Attila nem titkolja, bizony már válságtervet is kialakított.

2010.08.18 08:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed - RTL Klub

Az énekes lakáshitelének törlesztője közel százezer forinttal ugrott meg tavaly októberben - két évvel ezelőtt, amikor Pataky Bea és ő elváltak, előről kellett kezdenie az életét: mindent a feleségére és a fiukra, Acsára hagyott. Pataky Attila most lízingelt házban él. De ha úgy alakulnak a dolgok, szerényebb otthonban is el tudja képzelni az életét.

Tanyán is lakott már, jól érezte magát. Az ember le tudja redukálni kiadásait - voltak hónapok, amikor kevesebb bevétel jött be, mint amennyit fel kellett volna adnia csekken - árulta el az Edda sztárja. Sosem volt tartaléka, mindig felélte, amit keresett - vallotta be Pataky Attila a Napi Ászban.

Az Edda frontemberéről és egykori párjáról, Beáról 2008 nyarán derült ki, hogy bizony kapcsolatuk már jó ideje nem tökéletes.

A zenész egy fiatal, barna lánnyal, Erikával jelent meg kéz a kézben a fővárosi Whitesnake koncerten - ezzel elindult a lavina, melynek az lett a vége, hogy Patakyék néhány hónappal később hivatalosan is elváltak.

Attila egy ideig nem költözött el a családi házból, majd vásárolt egy másik otthont magának, pár utcára a volt feleségétől és kisfiuktól, hogy a gyermek bármikor átmehessen hozzá. A kis Acsának ott is külön kis birodalma van.

Pataky Attilának viszont már nem az a hölgy a párja, akivel annak idején járt - kedvese hónapok óta a csinos, fekete hajú Orsi, akivel remekül megvannak, őt a közelmúltban fiának is bemutatta a zenész.

Attila véleménye szerint nyárra ért be a kapcsolatuk, Orsival igazán boldognak érzi magát.

A sztár elárulta: nem első látásra szerelem volt ez, mivel Orsival jó ideje barátok voltak. De talán pont emiatt vannak lelkileg is annyira egymásra hangolódva.

Pataky nyáron kevesebbet tud adni magából!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.