Pataky: A bezárt börtönöket újra kellene nyitni

Képekkel: Ellopták Pataky Suzukiját!

Az Edda frontembere felháborítónak tartja, hogy a rendőrök a közlekedőket ellenőrzik ahelyett, hogy a parkolóhelyeken razziáznának a tolvajok ellen.

Pataky Attila a színpadon képgaléria

2010.07.29 18:28ma.hu / Napi Ász

Trombitának nézték és megfújták Pataky Attila Suzukiját, pontosabban azt a kocsit, ami a zenész cégének tulajdonában áll.

A kocsival a titkárnő közlekedett, ám szerdán reggel kilépve a csepeli ház ajtaján már csak hűlt helyét találta.

Természetesen Pataky azonnal feljelentést tett a rendőrségen, de keserűen jegyezte meg a Napi Ász riporterének, hogy túl sok esélyt nem lát az eredményes nyomozásra.

A kocsit már éjszaka darabokra szedték és alkatrészenként fogják értékesíteni.” Hozzátette, hogy semmilyen biztonsági rendszer nem tartja távol a tolvajokat, így nem sokat tudott volna tenni, hogy megelőzze a lopást.

Fotó: Kiskegyed

A dühös zenész azt sem érti, hogy a rendőrök miért az ártatlan közlekedőket macerálják az utakon, őt például csak a hétvégén háromszor ellenőrizték, közben viszont azok a raktárak és telepek, ahol a lopott járművek darabolását intézik, felügyelet nélkül működhetnek.

A bezárt börtönöket újra kellene nyitni, hogy elférjenek a piti bűnözők” – fakadt ki a bulvárlapban.

Nem tudni, anyagilag mennyire viseli meg a rockert az autó pótlása, bár azt jól sejti, hogy a biztosítótól – legkorábban 60 nap múlva – lényegesen kevesebbet fognak kapni, mint amennyiért egy ugyanilyen autót beszerezhetnének.

Nagyobb fejfájást okoz viszont az, hogy az Edda épp egy turné közepén tart, és nagyon nem hiányzott a milliónyi szervezési feladat mellé egy új autó utáni szaladgálás.

Persze az is lehet, hogy az egész csak egy félreértés, a tolvajok összekeverték a Suzukit valamivel. Szerda hajnalban csak sétálgattak a parkolóban, amikor meglátták a kicsi kocsit: „Nézd már, ez a mi autónk!

Pataky Attila  bordélyban járt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.