"A párom kapualjban vetette rám magát"

Pataky Attila: Majdnem erőszak lett a vége...

Megtalálta élete párját az Edda frontembere - Orsika és Pataky Attila kezdetben barátok voltak. Nem első pillantásra szerelem volt az övék.

2010.08.04 12:30ma.hu - Fotó: Kiskegyed - Rtl Klub

Hónapok óta egy csinos, fekete hajú lány oldalán látható Pataky Attila - Orsival nagy a szerelem, noha eleinte csak baráti szálak fűzték egymáshoz őket. Mint az Edda énekese elmondta, nemcsak testének, lelkének is jót tesz a lány, ami talán annak is köszönhető, hogy régóta ismerik egymást, nem első látásra szerelem az övék.

Emberi léptékű ez a kapcsolat - fogalmazott Attila, aki hozzátette: úgy kezdődött, hogy Orsika egy kapualjban rávetette magát, leteperte a földre, és majdnem erőszak lett a dologból.

Az Edda sztárja énekel szerelmének, ha jó kedve van, Orsi azonban nem szívesen mutatja meg énekhangját. Attila szerint a beszédhangja annál csodásabb, nem is szólva bőr minijéről, no és ami alatta van. Orsi tökéletes, ahogy van - véli a zenész, aki a tehetségkutatókkal kapcsolatban elmondta: alapvetően jószándékú emberek vannak ott, de mégis inkább a showbizniszről szól ez.

Nagyon kevesen maradnak meg a tehetségekből, de azok végleg. A legtehetségesebbek és legerősebbek mennek tovább - vélte az Epizódban Pataky Attila.

Az Edda frontembere közel két évvel ezelőtt még házasságban élt - tizennyolc év után vetettek véget a frigynek egykori nejével, Beával. A zenész először egy Erika nevű lánnyal járt, de a kapcsolatnak vége szakadt.

Orsikát azonban már a kisfiának, Acsának is bemutatta a sztár. Tavaly nyáron jöttek össze, kapcsolatuk azóta beért - fogalmazott. Kezdettől fogva teljes köztük a harmónia, neki is sikerült lenyugodnia mellette. Mint momdta, örül annak, hogy kedvesével osztozhat az örömökben.

Olyan nőket szeret, akik vagányak, sportosak, de egyben dekoratívak is. Orsi belső értékeit ugyanúgy imádja. Pataky Attila a megbízhatóságot fontosnak tartja.

Nem várja el, hogy a párja vadmacska legyen az ágyban, de figyel arra, hogy mindkettejük élete a szabadság és boldogság jegyében alakuljon.

A zenész azonban nem szeretne újabb gyermeket - nemrég kifejtette, úgy véli, fizikailag alkalmas rá, jó erőben van és normális esetben sok év van még hátra az életéből.

De hisz abban, hogy a maják nem véletlenül csak 2012-ig készítettek naptárat. Ez egész emberiségnek vége lesz, és felesleges a gyermekvállalás.

Pataky Attila nyáron kevesebbet tud adni magából!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.