A színésznő besokallt a szcientológiától?

Képekkel: Katie Holmes lelépett Tom Cruise-tól!

Elképesztő trehányságról tett tanúbizonyságot Katie Holmes: nem lehet eldönteni, hogy csak simán elfelejtette a nadrágjába gyűrni a pólót, vagy méreten aluli pulóvert vett-e magára?

Nézze meg itt Katie Holmes botrányos öltözékét! képgaléria

2010.11.30 19:29ma.hu

Katie Holmes annak idején mint előkelő hercegnő vonult be a magyar nézők köztudatába, de most mintha igazán Neveletlen hercegnővé vált volna. Vagy inkább slampos hercegnővé?

Családi idill a képre kattintva! (Fotó: Egotastic)

A színésznő pár hónapja már kiakasztotta a kritikusokat és a fanyalgókat, amikor egyfajta lázadásként a korábbi elegáns stílusát hirtelen lecserélte kopott farmerre, persze ebben férje, a szintén színész Tom Cruise is csatlakozott hozzá, de ez a lila horgolt blúz az alóla kikandikáló és gyűrött pólóval túlmegy minden határon.

Persze könnyen lehet, hogy ez a hirtelen támadt szabad élet egyik következménye, Katie ugyanis alig néhány napja egyszerűen összepakolta holmiját, kézen fogta Suri nevű lányát és lelécelt Tom Cruise-tól. A hírek szerint abban a négy szobás házban, amelyre lecserélte eddigi, 35 millió dolláros palotáját, annyira a saját életét éli, hogy a házon belül néha még a pizsamát sem veszi át rendes ruhára.

A pletykák szerint házassága a végét járja, az elköltözés is annak tudható be, hogy megelégelte a Tom által állított szabályokat, és a bennfentesek arról is beszámoltak, hogy az új lakásba még véletlenül sem vett fel szcientológiához kötődő alkalmazottat.

Tom Cruise lánya utálja Katie Holmest

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.