Katie Holmes nem akar több gyereket

Képek: Lehet, hogy Tom Cruise tényleg meddő?

Cáfolta a terhességéről szóló híreket Katie Holmes, sőt elmondta, egyelőre nem terveznek gyereket férjével. A szóbeszéd szerint viszont Cruise nem is lenne képes utódot nemzeni.

Családi idill: Katie Holmes, Tom Cruise és Suri képgaléria

2010.09.10 18:29ma.hu

Miközben Katie Holmes magát akarta védeni a pletykákkal szemben, férjét keverte a mostaninál is nagyobb galibába, ugyanis egy ideje azt beszélik az emberek, hogy Tom Cruise nem képes gyermeket nemzeni. Katie-ről pedig azt suttogták, második gyermeküket várja, de miközben a gyanút igyekezett eloszlatni, megerősítette a Tom férfiasságában kételkedők nézetét.

A gyanú egyébként sem alaptalan, mert évekkel korábban Tom és első felesége, Nicole Kidman hiába próbálkozott a babagyártással, végül csak az adoptáció maradt, és válásuk után nem sokkal Nicole könnyedén teherbe esett.

Suri Cruise

Érthető hát, ha a rossz nyelvek szerint a most 4 éves Surinak sem Tom a biológiai apja, vagy legalábbis nem természetes úton fogant a kislány. Felesége, a 31 éves színésznő azonban mással magyarázza a következő gyermekvállalás halogatását.

Elmondása szerint egyelőre Suri a legfontosabb az életében, és a lehető legtöbb időt szeretné vele tölteni, nem akar kettészakadni a kislány és a születendő testvére között. Ráadásul azt is elárulta, hogy a saját családjában ő a legfiatalabb gyermek, egyik nővére 5, másik pedig 9 évvel idősebb nála, így gyermekként egy kicsit olyan volt az élete, mintha egyke lenne, és nagyon élvezte azt a figyelmet, ami rá irányult.

Katie szerint a sok utazás sem tesz jót Surinak, ezért a lehetőségekhez képest igyekszik legalább néhány dologban tartani magát valami rendszerhez, ez biztonságot ad a gyermeknek. Személyes feladata például a saját holmijainak rendben tartása, elmosogatni evés után a tányérját, a szennyesbe tenni a ruháját - ezek Katie szerint olyan fontos és alapvető dolgok, amikre oda kell figyelni, cserébe rengeteg odafigyelést és ihletet adnak a gyermek művészi kibontakozásához.

Talán ez is oka lehet annak, hogy egyelőre nem jön a kistesó, de ahol egyszer már felütötte a fejét a pletyka, ott nehezen halkulnak el a rosszindulatú suttogások…

Katie Holmes gumibugyit hord

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.