Katie Holmes magyarázkodni kényszerült

Fotók: Döbbenet - Szüleit nem zavarja a Cruise-kislány magassarkúja!

Hetek óta borzolja a kedélyeket, hogy Tom Cruise és Katie Holmes hároméves lányát magas sarkakon látni - A kis Suri rettentően élvezi a dolgot, ami a szüleit cseppet sem zavarja...

Suri Cruise dívaként, magassarkú cipőkben! képgaléria

2009.12.03 13:30ma.hu

Néhány hónappal ezelőtt még - igaz, a legdivatosabb és legmárkásabb -, de hozzá illő, kislányos lábellikben járt Suri Cruise.

Aztán a kisasszonynak megtetszhetett egy magassarkú cipellő - Katie Holmes és Tom Cruise lánya azóta csak ilyenekben jár! A dologgal ott van a baj, hogy Suri csupán három esztendős...

Itt még gyereknek való cipőt viselt Suri...

A bájos kislányt rendszerint édesanyja társaságában kapják le a lesifotósok az utcán, s az utóbbi időben bizony az esetek többségében magas sarkakon tipegett a sztárcsemete.

Amely, a felvételek tanúsága szerint a bámészkodó járókelőkben sem kis megütközést keltett... Suri cipője leginkább a táncosok által viselt lábbelire hasonlít.

Katie Holmes-t a minap egy televíziós interjúban is kérdőre vonták a lánya magassarkúi miatt...

A színésznő közölte, hogy Suri a legtöbb kislányhoz hasonlóan állandóan anyukája cipőit próbálgatta - igaz, ő mostanában főleg alacsony cipőket hord...-, és ő talált olyan, gyerekeknek is megfelelő tánccipőt, amit a hároméves kislány is hordhat.

Katie egyébként nagyon lelkes, amiért Surit boldoggá tette, és a gyermek azóta is állandóan táncol és énekel.

Mínuszokban is nyári ruhában jár Suri Cruise?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.