Jackie-t alakítja majd Tom Cruise neje

Képek - Katie Holmes lesz Kennedy felesége!

Újabb kihívás Tom Cruise feleségének - Katie Holmes kapta a History Channel minisorozatában Jackie szerepét a Kennedy-családról szóló epizódban.

Katie Holmes és Jackie Kennedy - hasonlítanak? képgaléria

2010.05.03 15:30ma.hu

A History Channel minisorozatot mutat be jövőre, melynek egyik részében a Kennedy-családról lesz szó.

A híres elnök-família és a körülöttük zajlott események állnak majd a történet középpontjában.

Jackie és Katie - hasonló stílusban

A film a korai évekre tér ki és 1963-ig követi nyomon a szereplőket, amikoris John F. Kennedy-t Dallas-ban megölték.

Úgy hírlik, John F. Kennedy-t Greg Kinnear alakítja majd, az édesapját Tom Wilkinson, Jackie Kennedy-t pedig a mostanság kevés igazán jó szerepet maga mögött tudó Katie Holmes.

Jackie-t, aki később, Kennedy halála után a milliárdos görög mágnás, Aristotle Onassis felesége lett, a világ egyik legstílusosabb nőjeként emlegették. 1994-ben rákbetegségben halt meg.

Katie Holmes itthon leginkább a Dawson és a haverokból ismerhetjük, mostanság Tom Cruise nejeként és kislányuk Suri édesanyjaként szerepelt sokat a lapokban, illetve a Broadway-en játszott, Arthur Miller Édes fiaim című drámájában.

Újra terhes Katie Holmes?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.