Mit szól Tom a forró jelenetekhez?

Meglepő fordulat! - Katie Holmes szexben felülmúlná Samanthát!

Ha minden igaz, hamarosan eddig még nem látott szerepben csillogtathatja meg tehetségét Tom Cruise asszonykája - Katie Holmes a Szex és New York-moziban csábítana!

Musicalszínészként: Így már láthattuk Katie Holmes-t! képgaléria

2009.08.11 17:10ma.hu

Katie Holmes, a vadító férfifaló - nem hangzik valami hihetően, ha a szelíd külsejű színésznőre gondolunk!

Márpedig úgy tűnik, Mrs. Cruise hamarosan ezt az oldalát is megmutatja, a Szex és New York mozifilm második részében.

Katie és Suri - a sztár haja már a régi

A népszerű sorozat első filmváltozata is óriási sikert aratott, s hasonlóra számíthat a második is, amely várhatóan a jövő nyáron kerülne mozikba.

Úgy tűnik, egy vadonatúj szereplővel, aki nem más, mint Katie.

Holmes-nak, aki eddig nem játszott hasonló karaktert, félre kell tennie a "szende kislányt" - ebben van azonban az igazi kihívás!

A Szex és New York új szereplőjének a hírek szerint az a feladata, mármint a történetben, hogy még a szexéhes Samantha Jones-t is felülmúlja...

Tom Cruise nejének sajtósa egyelőre nem erősítette meg, valóban láthatják-e a rajongók Katie-t a fent említett szerepben, de titokzatos mosolya sokat elárult...

Úgy hírlik egyébként, hogy Holmes, a hároméves Suri Cruise anyukája egy forró ágyjelenetben is bedobja majd magát...

Megdöbbentő: Katie Holmes életére törtek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.