Össze kell kapnia magát az ágyban Cruise-nak!

Képek - Katie Holmes szexhiányban szenved!

Asszonykája nem elégedett Tom Cruise hálószobában nyújtott teljesítményével - Az egyik bulvárlap megszellőztette, hogy Katie Holmes bizony nem bánná a gyakoribb ágytornát!

Már csak múlt? Tom Cruise és Katie Holmes felhőtlen boldogsága képgaléria

2009.06.05 09:45ma.hu

Mrs. Cruise kevesli a szexet - állítja a Closer magazin. A lapnak nyilatkozó bennfentes szerint Katie Holmes az utóbbi hónapokban meglehetősen lehangolt, s ennek elsősorban az az oka, hogy egyre kevesebb intim percet tölthet együtt a férjével.

A színésznő egészségéért régóta aggódnak a barátai. Nemcsak lefogyott, de láthatóan szomorú is.

Katie magányos anyuka?

Sokat is van egyedül, kizárólag lányuk, a hároméves Suri társaságában, miközben Tom Cruise forgat és részt vesz különféle rendezvényeken.

"Katie nagyon jó anya, de magányos! Olyan, mintha Tommal gyakorlatilag külön életet élnének" -
fogalmazott a Closer-nek a színésznő egyik ismerőse.

Tény, hogy a sztárról kevés mosolygós fotó születik, legalábbis, amikor nem a vörös szőnyegen áll a férjével. A kamerák kereszttüzében ugyanis szinte mindig tökéletes párnak tűnnek.

Állítólag ezt sem szívleli Katie Holmes, aki sokszor úgy érzi magát Tom Cruise mellett, mint egy dísz a párja oldalán.

Köztudott, hogy a sármőr a szcientológia híve, s vallását örömmel népszerűsíti is.

Úgy hírlik azonban, nem látja szívesen felesége olyan barátait a házukban, akik nem érdeklődnek a vallás iránt. Nem sok választása marad tehát a szép színésznőnek...

Beleroppan férje követelőzésébe Katie Holmes?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.