Folyton bántja férje a színésznőt?

Árulkodó fotók: Katie Holmes már a kameráknak se mosolyog

Nemcsak nagyon vékony, de folyton vásárol, arca mégsem ragyog a mosolytól - Katie Holmes-t állítólag egyre több bántás éri, mert nem sikerül újra teherbe esnie - méghozzá a férje részéről.

Katie Holmes kiégett? - Szomorúan vásárolgat Mrs. Cruise képgaléria

2009.06.17 10:25ma.hu

Régóta keringenek a pletykák Katie Holmes tényleges lelkiállapotáról.

Ha ugyanis a vakuk villognak, általában kivillantja ragyogó fogait férje, Tom Cruise oldalán, aki szintén felteszi a "hollywood-i mosolyt".

A mosoly csak a közönségnek szól?

A háttérben azonban sokan aggódnak a csinos színésznőért - barátai, ismerősei pedig mesélnek is olykor a lapoknak.

Kezdettől fogva megkérdőjelezik, boldog-e Katie ebben a házasságban.

A legújabb hírek szerint Tom Cruise és neje újabb babát szeretne, mégpedig ha lehet, egyszerre kettőt. Katie-nak azonban nem sikerül teherbe esnie.

Nos, ha lelkivilága valóban zűrös, akkor talán nem is csoda. Kislányuk, Suri legtöbbször vele látható, együtt vásárolnak - egyre gyakrabban.

Katie többnyire így látható az utcán

A jelek szerint ez Mrs. Cruise egyik legfőbb szórakozása.

Egy ismerőse szerint Katie-t a párja nem hagyja békén, állandóan kritizálja, amiért lassan egy éve hiába várnak a második babára.

Holmes már igencsak maga alatt van - állítólag újabb gyermekáldás helyett mostanában a szétköltözést forgatja a fejében!

Persze, ehhez Tomnak is lenne egy-két szava, s a barátok szerint mindenképpen Katie húzná a rövidebbet, ha elválásra kerülne a sor.

Egy biztos, a róla készült fotók valóban nem a csodás családi boldogságról árulkodnak. Sőt, a színésznő arcán a beletörődés tükröződik.

Szomorúnak és fáradtnak tűnik szinte mindig, és általában lehetetlen ruhákban jár, ami miatt a pletykalapok részéről érte már nem egy kritika.

Szexhiányban szenved Katie Holmes? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.