Lánya csinos, a színésznő slampos...

Képek: Meghökkentően csúfítja magát Katie Holmes!

A Cruise-kislány, Suri egyre szebb és ruháit szinte kizárólag neves divattervezők készítik - Ezalatt mamája, Katie Holmes lassan úgy fest, mintha húsz évvel öregebb lenne...

Hogy néz ki megint? Suri csinos, Katie Holmes slampos képgaléria

2009.10.02 13:30ma.hu

Lencsevégre kapták Katie Holmes-t, amint gyermekükkel, Suri Cruise-zal éppen a papát látogatják meg Wichita című filmjének forgatásán, Bostonban.

Tom Cruise a napokban Cameron Diaz-zal forgat, így ritkán látja családját.

Katie és Suri gyakori célpontjai a lesifotósoknak, már csak azért is, mert míg a kislány egyre csinosabb, édesanyja a lehető legfurcsább öltözéket veszi magára.

Katie Holmes, házassága előtt...

A hírek szerint a szép Cruise-lány az egyik legtöbbet fotózott sztárcsemete, ami elnézve édes arcocskáját, nem is csoda.

Surit azonban nemcsak a fotósok, a szülei is alaposan elkényeztetik.

Háromévesen a leghíresebb divattervezők szabnak-varrnak neki, legutóbb Roberto Cavalli-t kérte meg Holmes, hogy készítsen a kislányra ruhát.

A napokban pedig magassarkú cipellőben kapták lencsevégre Surit...

Ezalatt azonban édesanyja ijesztően igénytelen vagy rá egyáltalán nem illő ruhákban mutatkozik.

Katie Holmes számos kritikát kapott már öltözete miatt, de a jelek szerint rá sem hederít.

A farmerért nem érheti egy szó sem, ám a színésznő rendre bő és mindenét eltakaró felsőkben, pulóverekben jár, a fejére biggyesztett sapka előtt ugyancsak értetlenül állunk.

Persze, ahány ember, annyi ízlés, de vajon miért jó Katie-nek, hogy évekkel öregíti magát?

Apró dollárokra váltja tehetségét Katie Holmes?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.