Szcientológiai tréninggel készül a babára?

Vidám családi fotók - Gyanús helyen látták: újra terhes Katie Holmes?

Többször is elterjedt már a színész házaspárról, hogy érkezőben van a második csemete, de nem bizonyultak igaznak a pletykák. Most azonban úgy hírlik, Katie Holmes ugyanarra a foglalkozásra jár, mint első terhessége idején...

A Cruise család és Cameron Diaz is megjelent a Super Bowl-on képgaléria

2010.03.02 15:30ma.hu

Hosszú ideje nem titkolja a hollywood-i sztárpár, hogy nem hároméves lányuk, Suri Cruise lesz az egyetlen gyermekük és vágynak még utódra.

Lehetséges, hogy most valóban gyermekáldás elé néz a Tom Cruise-Katie Holmes páros?

Boldognak tűnnek: Tom, Suri és Katie a Super Bowl-on, Miami-ban

Miután bemutatták a színésznő új filmjét, a hírek szerint órákon át a szcientológiai egyház központjában volt egy tréningen, s ezt az utóbbi időben többször is megtette.

A dolog azért feltűnő, mert annak idején, amikor a kis Surival terhes volt, ugyanez játszódott le.

Katie és Tom régóta tagjai a szcientológiai egyháznak - sőt, Cruise a második embere -, az ő tanításaik szerint élik életüket.

Ezek szerint a test és a szellem egészsége elkezdődik már a születés előtt, így akik anyák lesznek, már jóval a baba érkezése előtt egy tréningen vesznek részt, felkészülve a terhességre.

A korábban külseje miatt sokat kritizált Katie Holmes egyébként szemmel láthatóan kivirult - újra csinosabban jár és megnövesztette a haját.

A Cruise-család vidám pillanatait nemrég a fotósok is lencsevégre kapták Miami-ban, a Super Bowl-gálán.

Mit csinál a lányából Tom Cruise?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.