Repedtfazék hangon danászik a sztár!

Beckham elmenekült Tom Cruise-ék asztalától!

Az extravagáns focistát remek ritmusérzékkel, de annál ordenárébb énekhanggal áldotta meg az ég. Ennek itta meg a levét nemrégiben.

2010.01.03 18:54Kiskegyed

David Beckham legszörnyűbb rémalmaiban jön majd elő az az este, amikor együtt ebédelt Katie Holmes-szal és férjével, Tom Cruise-zal. Tomék ugyanis kitalálták, énekeljenek egyet, ám a csodacsatár ezen a téren nem annyira penge, mint a labdabűvölésben - írja a Kiskegyed.

„Otthon még a gyerekeim is kiszaladnak, ha véletlenül dalra fakadok, ezért a hátam is borsódzott, amikor az étteremben kellett volna énekelnem – panaszkodik Beckham. – Szerencsére észrevettem a terem másik végében egy ismerősömet, és írtam neki egy sms-t, hogy hívjon át az asztalához. Ott dekkoltam, amíg ki nem hozták a levest.”

Az tehát mindenképp elmondható, hogy a két sztárt igen kedveli a kamera. Az már kérdéses, hogy a két híresség csak műszájból pózol-e együtt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.