Katie Holmes férje elvesztette a fejét

Joshua Jackson felhergelte Tom Cruise-t

A feleségét mániákusan féltő Tom nem hajlandó egy helyiségben tartózkodni Jacksonnal, csak ha garantálják a biztonságukat.

2010.06.20 13:01rtlbulvar.hu

Hiába teltek el hosszú-hosszú évek azóta, hogy Joshua utoljára szerelmesen nézett Katie Holmes-ra, Tom Cruise nem látja szívesen felesége egykori barátját, még akkor sem, ha a vörös szőnyegen fordulnak meg egyszerre.

Jackson jelenlegi kedvesével, a szépséges Diane Krügerrel jelent meg a National Movie Awards-ön, amikor Tom és Katie is feltűnt a színen. A népszerű blogger, Perez Hilton szerint Tom teljesen elvesztette a fejét, amikor felfedezte, hogy együtt kellene végigmennie a fotósok előtt Josh-sal.

Ekkor Mr. Cruise hívta az embereit és csak azzal a kikötéssel volt hajlandó részt venni a gálán, ha jó messzire ültetik őket Josh-tól és Diane-től. Azt akarta, hogy Josh-nak és Katie-nek esélye se legyen szót váltani egymással, és ez így is lett.

Az esetről Chris Rock emlékezett meg egy talk show-ban, ahol Jackson is jelen volt és a paródiát csak csendes mosolygással nyugtázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.