Ismét elmaszkolva

Tom Cruise visszatér Trópusi viharbeli szerepében

Újabb filmben domboríthatja a Trópusi vihar ocsmányszájú, szőrös mancsú, kopaszodó hollywoodi producerét Tom Cruise.

2010.06.10 13:12MTI

A Paramount Pictures és az MTV Films nyilván fantáziát látott a két éve bemutatott, Trópusi vihar című akcióvígjáték Cruise alakította karakterében, mivel szerdán bejelentették, hogy már el kis kezdődött az új produkció előkészítése. A figura népszerűségét jelzi, hogy a 47 éves sztár vasárnap az MTV Movie Awards díjkiosztó gálaestjén fergeteges sikert aratott, amikor - a szerepet idézve - Les Grossmannak maszkírozva szórakoztatta a közönséget táncával. 

A tervezett film producerei közé Cruise és Ben Stiller neve is felkerül, és mint a Paramount közleményéből kiderült, a Grossmanként visszatérő színész már a szerződéséről tárgyal. 

Cruise a mozikban legközelebb a Kéjjel-nappal című akcióvígjátékban látható, amelynek magyarországi premierje július 15-én lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.