Nem várandós, és nem is lesz az?

Képek - Hiába vár Tom? Katie Holmes-nak teher a gyereknevelés

Mióta csak kislánya, Suri megszületett, időről-időre megjelennek hírek Katie Holmes újabb terhességéről - A színésznő most elárulta a meglepő igazságot.

Friss fotók: Katie Holmes családostul és Tom Cruise-zal filmpremieren képgaléria

2010.09.13 09:29ma.hu - Fotó: huffingtonpost.com

Nem akar újabb gyermeket Katie Holmes! A csinos színésznő, akit néhány éve Mrs. Cruise-ként is számon tart a világ, tiszta vizet öntött a pohárba a Marie Claire női magazinnak nyilatkozva, mivel nemcsak az utóbbi időben jelentek meg pletykák újabb terhességéről.

További képek a családról! - Katie és Tom a The Romantics premierjén

Katie elárulta: számára túl nagy terhet jelent a gyermeknevelés, és nem is terveznek újabb babát férjével, Tom Cruise-zal.

Ha lesz is második közös gyermek, az nem mostanában várható - jelentette ki Holmes, aki munkája mellett szeretne most leginkább lányukra, Surira koncentrálni.

Katie interjúja a Marie Claire-ben csak októberben jelenik meg, ám az elmondottak bizonyára újabb pletykák felerősödésére adnak majd okot.

Sok olyan híresztelés látott ugyanis napvilágot Suri Cruise születése idején Tom Cruise-ról, hogy a tündéri gyermek valójában nem is az övé, valamint, hogy feltűnően emlékeztet Katie korábbi kedvesére, Chris Klein-re.

Miután Tomnak korábbi feleségével, Nicole Kidman-nel nem született közös gyermeke, és adoptálniuk kellett, a színésznőnek azonban ma már van egy makkegészséges lánya Keith Urban countryzenésztől, ez ismét feleleveníti a Cruise nemzőképtelenségéről szóló meséket.

Rettentő bénán fest az egykori first lady-t alakító Katie?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.