Vajon mit szólt ehhez Tom Cruise?

Képek: Rizikós volt Katie Holmes kukkantós dekoltázsa!

Ritkán enged meg magának ilyesmit a csinos színésznő - talán kissé vaskalapos férje is az oka, Katie Holmes azonban szemmel láthatóan élvezte a helyzetet.

Nagyon szexi Katie Holmes bekukkantós dekoltázsa! képgaléria

2010.09.20 11:29ma.hu

Egy laza, barátnős estét csapott a minap Tom Cruise szemrevaló neje! Katie Holmes, aki többnyire csukottabb ruhákban mutatkozik a nagyérdemű előtt - legalábbis, mióta Mrs. Cruise lett -, most igazán szexisre vette a figurát.

További képek Katie dekoltázsáról...

Katie egy hosszú, fehér, derékon kecses övvel díszített ruhában jelent meg, amely csinos vállait és dekoltázsát is szabadon hagyta.

Igazán remekül nézett ki a szexis szerelésben, és a csillogó, tűsarkú szandálban.

A sztár egyébként nemrég tiszta vizet öntött a pohárba - megelégelte ugyanis, hogy állandóan azt találgatják, mikor esik ismét teherbe. Lánya, a bájos Suri Cruise négyéves, de Katie leszögezte: nem születik hamarosan testvére.

Ennek oka pedig az, hogy számára megerőltető a munka mellett a gyermeknevelés, és ha lesz is öccse vagy húga Surinak, az még a jövő zenéje.

Nem tudni, vajon Tom Cruise mit szól ehhez, eddig még nem kommentálta híres felesége szavait.

Katie Holmes más vőlegénye után sóvárog?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.