Már csak nosztalgia Cruise-né pucér keble

Izgató fotók: Jujuj! Katie Holmes felhőtlenül pucérkodott

Nosztalgiázva idézi fel az egyik külföldi bulvárportál Tom Cruise mára igencsak visszafogott feleségének erotikusabb időszakát, amikor a fiatal színésznő még melltartójától is megvált a vásznon!

Katie Holmes pucér melleit is megmutatta a The Gift-ben! képgaléria

2010.11.12 09:29ma.hu

Sokan kapják fel most a fejüket, amikor szembesülnek a csinos színésznő teljesen pucér testével - melyet a The Gift című filmben csak egy vékony kis bugyi takart -, hiszen igen rég láthattuk már Katie Holmes-t hasonlóan alulöltözve...

A szépséges színésznő férjét, Tom Cruise-t sokan vádolják azzal, hogy túlságosan visszafogja a feleségét, a szakmáját illetően is, noha Katie mindig tagadta ezeket a pletykákat.

További szexi képek a sztárról! - Katie és férje, Tom Cruise - Fotó: showbizspy.com

Nem egyszer volt viszont példa arra, hogy kritikákat kapott öltözéke, egyre nőietlenebbé váló külseje miatt. A valójában bájosan kislányos színésznő mintha szándékosan öregítette volna magát, mind az öltözetét, mind a frizuráját tekintve.

Katie Holmes ugyan már szerepelt a Broadway-en és mostanság újra bizonyítja, mennyire tehetséges színésznő, pucérkodni a vásznon azonban - legalábbis ha Tom Cruise-on múlik - valószínűleg nem fog.

Az is régóta pletyka tárgya, vajon miért nem érkezik már a csinos színésznő és a sármőr második gyermeke, ha minden olyan rózsás közöttük, ahogyan mondják.

Katie azonban pár héttel ezelőtt kijelentette, hogy nem tervez a közeljövőben szülni. A karrier mellett ugyanis jelenleg csak egy kisgyermekre tud száz százalékosan koncentrálni.

Suri Cruise után itt az újabb mezítlábas celebgyerek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.