Ica néni még mindig bizonyítékot keres

Daróczi anyja nem megvesztegethető

Az életveszélyt is vállalja Ica néni, de mindenáron be akarja bizonyítani, hogy fia nem öngyilkos lett, hanem valakik közrejátszottak a halálában.

2010.11.29 16:29ma.hu / Napi Ász

Hogy nyolc hónap vajon hosszú vagy rövid idő egy gyermek elvesztése után, azt mindenki döntse el maga, mint ahogy azt is, mennyi idő kell egy anyának, míg feladja a harcot, amit azért indított, hogy tisztázhassa fia halálának körülményeit, avagy végre belenyugodjon, hogy valóban öngyilkosság történt?

Márpedig Daróczi Dávid ex-kormányszóvivő halála körül épp elég mendemonda kering ahhoz, hogy Ica néni ne fogadja el kész tényként, hogy gyermeke önkezével és önszántából vetett véget életének.

Daróczi lakása előtt áll a mentő a halál estéjén (Fotó: Duna TV)

Ráadásul a továbblépésen cseppet sem segít, hogy az asszonyt már a hagyatéki tárgyalás előtt megpróbálták rávenni, hagyja abba a kutatást, először azzal, hogy mondjon le az örökségről, utána meg azzal, hogy ha a pénz miatt keresi az eltűnt végrendeletet és amiatt nyomoz, hogy ki ölte vagy ölette meg fiát, akkor az ügyvéd majd kifizeti a volt kormányszóvivő hátrahagyott nyolc milliós adósságát, csak álljon le. - mesélte el Ica néni a Napi Ásznak.

A gyászoló anya eközben igyekszik felgöngyölíteni fia üzleti kapcsolatait, és egy Daróczi barátjaként emlegetett ügyvédet is meggyanúsított: „Biztos vagyok abban, hogy az eltűnt végrendelet is nála van, amiben pontosan le van írva, hogy Dávidnak hol és mije volt” - mondja.

Eközben úgy érzi, ha nem hagyja abba a magánnyomozását, akkor az életét kockáztatja, de nem hagyja magát megfélemlíteni, és azt üzente a Napi Ász oldalain keresztül, hogy „sokan tudják azt is, hogy egykor a Deák tér közelében kitől bérelte nekem Joci a lakást, így ha valami baj történik velem, az már egyértelmű lesz, honnan ered”.

Ica néni nem bízott Batiz orvosában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.